Gratis online adviesgesprek

Sanitair adviesgesprek

Wij helpen je graag!

  • Antwoord op al jouw sanitair vragen
  • Advies voor de indeling van je badkamer
  • Een vrijblijvende scherpe offerte

Vind jij het lastig om een complete badkamer samen te stellen? Of ben je op zoek naar bijvoorbeeld een badkamermeubel, maar weet je niet goed waar je allemaal op moet letten? Plan dan een online adviesgesprek in met onze adviseurs, waar en wanneer je maar wilt. Voor dit advies hoef je niet naar de winkel en is uiteraard geheel vrijblijvend. Telefonisch helpen wij je graag bij al jouw vragen!

Vul het formulier in en geef je voorkeursdata aan. Onze adviseur neemt binnen één werkdag contact met je op om het adviesgesprek in te plannen.

Wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.

Ervaringen van anderen

Gerard de Vries
"Er zijn zoveel keuzemogelijkheden wat betreft sanitair dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Dankzij het adviesgesprek heb ik weer helder hoe mijn nieuwe badkamer eruit komt te zien."
Gerard de Vries
18-08-2019
Pauline de Jong
"Tijdens het plannen van mijn nieuwe badkamer had ik veel vragen. Frank heeft deze tijdens het gesprek allemaal duidelijk kunnen beantwoorden. Dankjewel hiervoor!"
Pauline de Jong
25-01-2020
Sander Gerritsen
"Ik heb maar een kleine badkamer en wist daardoor niet goed hoe ik deze het beste kon indelen. Dankzij het gemaakte 3D ontwerp tijdens het adviesgesprek heb ik nu een praktisch ingedeelde badkamer. Top!"
Sander Gerritsen
02-03-2020

Hoe werkt het online adviesgesprek?

  1. Vul in het formulier je gegevens in.
  2. Onze adviseur neemt binnen één werkdag telefonisch contact met je op en plant samen met jou een adviesgesprek in.
  3. Je ontvangt via de mail een bevestiging van je afspraak.
  4. Het adviesgesprek vindt telefonisch plaats op het afgesproken tijdstip.
  5. Na het gesprek ontvang je indien gewenst geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Wat kun je zelf al voorbereiden?

Haal alles uit het online adviesgesprek door je alvast voor te bereiden:

  • Ben je op zoek naar een complete badkamer? Meet dan je badkamer op en teken deze alvast in onze handige ontwerptool. Je kunt zelfs alle badkamer onderdelen naar wens zelf toevoegen. Deel je ontwerp (vwp bestand) met onze adviseur zodat hij je kan helpen met de juiste badkamerindeling.
  • Doe inspiratie op en bepaal wat je wel en niet mooi vindt. Een handig hulpmiddel hiervoor is Pinterest. Maak bijvoorbeeld een bord aan waarin duidelijk wordt welke badkamerstijl het beste bij jou past. Deel deze met onze adviseur zodat jouw wensen direct duidelijk zijn.