Gekleurde toiletten

Met gekleurde toiletten creëer je een opvallend stijlvolle sfeer in je badkamer. In bijna elke badkamer kom je wel wit sanitair tegen, maar wil je echt boven de rest uitkomen? Lees dan verder voor de mogelijkheden van gekleurde toiletten of bekijk de producten direct in onze webshop.

25 producten
Pagina
25 producten
Pagina

Van aardekleuren tot matzwart

Glanzend wit is de meest voor de hand liggende kleur voor je toilet maar er zijn zoveel meer opties om je badkamer wat extra stijl te geven. Ga bijvoorbeeld voor het tegenovergestelde: mat zwart, een kleur die je waarschijnlijk niet snel tegenkomt in de badkamer. Een mat zwart toilet geeft een moderne uitstraling en wordt gelijk een eyecatcher. Ook aardekleur toiletten zijn tegenwoordig in opkomst. Een zandkleur toilet geeft je badkamer een rustige, warme uitstraling.

Afstemmen op je badkamer

Waar je op moet letten bij het kiezen van een gekleurd toilet, is dat het extra mooi is om de rest van je sanitair af te stemmen op deze kleur. Met alleen een mat zwart toilet in een overwegend glanzend witte badkamer creëer je geen mooi geheel. Kies er bijvoorbeeld voor om een matzwarte douchekop en matzwarte fontein toe te voegen om zo een modern en stijlvol geheel te creëren. Een aardekleur toilet komt het beste tot zijn recht in een badkamer waar meerdere warme aardetinten zijn gebruikt. Het is ook belangrijk je gekleurde toilet af te stemmen op de betegeling van je badkamer.

De Ben Segno collectie

De Ben Segno collectie biedt een uitgebreid aantal keuzes voor gekleurde toiletten. We zien bijvoorbeeld verschillende witte en zwarte toiletten, in glanzende of matte uitvoering. Hiermee geef jij een finishing-touch aan je moderne badkamer. Ook de grijze toiletten in deze collectie kunnen je badkamer een compleet nieuwe look geven doordat het net wat tinten donkerder is dan het standaard witte toilet. Voor een echte unieke look ga je voor een van de opvallende kleuren zoals donkergroen, azuur of zandkleur.

Bekijk gekleurde toiletten in de webshop

Ben je op zoek naar een gekleurd toilet of wil je meer inspiratie opdoen? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Saniweb biedt namelijk een breed assortiment aan gekleurde toiletten. Hierdoor vind je gegarandeerd waar jij naar op zoek bent. Bekijk gekleurde toiletten in de webshop van Saniweb en profiteer direct van een uitgebreid assortiment, een scherpe prijs en een snelle levering. Heb je vragen over een product? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.