Waterontharding
2 producten

Waterontharding voorkomt kalk in je water. Dit is noodzakelijk, want kalk is op meerdere manieren schadelijk. In onze webshop vind je een aantal waterontharders. Lees hier meer over waterontharders.

NoCalc navulpatronen voor de nieuwe uitvoering met gecombineerde filter
20 reviews
Adviesprijs 65,00
prijs 57,00
Vanavond in huis
NoCalc Combi Compact waterbehandelingssysteem starter set
Adviesprijs 179,00
prijs 159,95
Vanavond in huis
Niet gevonden wat je zocht?
2 producten

Makkelijk en snel geïnstalleerd

Wanneer er veel kalk en magnesium in het water zit, is er sprake van hard water. Dit is normaal en dus niks ernstigs. Wel kan dit gevolgen hebben voor je waterleidingen en jezelf. Kalk zorgt ervoor dat je waterleidingen verstopt raken, wat uiteindelijk ook betekent dat je apparaten minder goed presteren met dezelfde hoeveelheid energie. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor de energierekening. Ook kan kalk in water een droge, jeukende of geïrriteerde huid veroorzaken na een douchebeurt. Bovendien is kalkaanslag een lastige klus om schoon te maken. Reden genoeg dus om een waterontharder aan te schaffen. Bij Saniweb zijn filters verkrijgbaar die je makkelijk en snel installeert in de meterkast. Deze zorgen ervoor dat je hele huis beschermd wordt tegen kalk. Daarnaast kun je navulpatronen bestellen, zodat je kalk in het water voorgoed vaarwel zegt.

Bekijk de producten

Wil je voorgoed af van kalk in je leidingwater en ben je geïnteresseerd in een waterontharder? Bekijk dan de producten op onze webshop en bestel direct. Met de waterontharders en navulpatronen van Saniweb ben je snel en gemakkelijk voorzien van een kalkvrij huis.