Buizen

Een nieuwe badkamer wil je natuurlijk helemaal naar je eigen zin inrichten. Soms zitten de leidingen dan niet precies op de gewenste plek. Gelukkig kunnen deze gewoon verlegd worden. De buizen die hiervoor nodig zijn, zijn verkrijgbaar bij Saniweb. Ben je benieuwd naar het assortiment buizen? Lees dan verder of bekijk direct de producten in de webshop van Saniweb.

22 producten
22 producten

Het assortiment buizen van Saniweb

Bij het verbouwen van een sanitaire ruimte kom je ongetwijfeld gas-, water- en cv leidingen tegen die verplaatst of vervangen moeten worden. Deze leidingen bestaan uit buizen en verbindingsstukken. De buizen en verbindingsstukken die hiervoor nodig zijn, vind je in het assortiment van Saniweb. Het assortimenten buizen bestaat uit veel verschillende maten. Bovengronds wordt er meestal gebruik gemaakt van de maten 32, 40, 50 en 75 mm en ondergronds van de maten 110 en 125 mm.

Multifunctionele buizen

Veel buizen in het assortiment van Saniweb zijn multifunctioneel en bieden dus meerdere oplossingen. Bijvoorbeeld de Viega Pexfit Fosta is een waterleidingsysteem dat voor zowel cv- en drinkwaterinstallaties geschikt is. Deze leidingen zijn wit van kleur en zijn vele malen goedkoper dan metalen cv-leidingen en koperen waterleidingen. Daarnaast bespaart het veel tijd in het aanleggen. Ook is er een Pexfit Fosta leiding aanwezig speciaal voor gas. Deze leiding is te herkennen aan zijn gele kleur

Bekijk onze producten

Ben je op zoek naar buizen voor in je badkamer of wil je meer inspiratie opdoen? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Weet je niet precies welke buizen jij nodig hebt en wil je hier graag advies over? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar. Bekijk de buizen in de webshop van Saniweb en profiteer direct van een uitgebreid assortiment, de beste prijs en een snelle levertijd.