Gereedschap
1 product

Bij het monteren van de producten in je badkamer, keuken en/of toilet, heb je gereedschap nodig. Wanneer je op zoek bent naar gereedschap voor in je huis, ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Lees verder voor meer informatie of bekijk direct het gereedschap in de webshop van Saniweb.

Saqu Vloerbuis 22x75x3,2 cm Geborsteld staal
Adviesprijs 53,00
prijs 28,99
Op voorraad
Niet gevonden wat je zocht?
1 product

Montage door Saniweb of zelf monteren?

Niet alleen voor sanitairproducten ben je bij Saniweb aan het juiste adres, maar ook voor de montage van sanitair kun je bij Saniweb terecht. Wanneer je een complete badkamer koopt kun je er voor kiezen om dit te laten monteren door de monteurs van Saniweb of je monteert de onderdelen zelf. De montageservice van Saniweb (https://www.saniweb.nl/kopen-en-service/montage) zorgt ervoor dat het door jou gekozen product of onderdelen van je badkamer of toilet zorgvuldig en juist wordt gemonteerd door een van onze installateurs.

Het assortiment gereedschap

Wanneer je er voor kiest om zelf de montage van de producten te doen, heb je uiteraard gereedschap nodig. Daarom biedt Saniweb het gereedschap voor het monteren van je badkamer aan. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe wastafel, bad of douche koopt, zul je met de leidingen in je badkamer aan de slag moeten. Hier komt meer gereedschap bij kijken dan je wellicht denkt. Iedere badkamer is anders, waardoor je er ook rekening mee moet houden dat je niet bij iedere badkamer hetzelfde gereedschap kunt gebruiken. Saniweb biedt zowel los gereedschap, als gereedschapssetten.

Bekijk onze producten

Het losse gereedschap en de gereedschapssetten kun je bekijken in de webshop van Saniweb. Weet je welk gereedschap jij nodig hebt en heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je niet alleen van de beste prijs, maar ook van een uitgebreid assortiment en een snelle levertijd!