Kraan montage

Wanneer je een kraan hebt gekocht, komt er altijd een stukje montage bij kijken. Je kunt er voor kiezen om het door iemand te laten monteren of het zelf te doen. Wanneer je het zelf monteert, heb je een aantal artikelen nodig. Ben je benieuwd naar deze artikelen? Lees dan verder of bekijk direct de producten in de webshop van Saniweb.

4 producten
 • Ben Flexibele aansluitslang 35 cm Rvs, 3/8 inch. Moer x 1/2 inch. Moer

  3 reviews
  8,78 Incl. BTW
  Maandag bezorgd
 • Saqu Teflon-tape 12 meter

  5 reviews
  Adviesprijs 3,- 2,99 Incl. BTW
  Maandag bezorgd
 • Saqu Flexibele Aansluitslang 30 cm Mat Zwart, 1/2" x 3/8" moer

  1 reviews
  Adviesprijs 25,- 14,99 Incl. BTW 40% Korting
  Op voorraad
 • Grohe ring-steeksleutel 34-30mm

  29 reviews
  34,02 Incl. BTW
  Maandag bezorgd
4 producten

Zelf je kranen monteren

Wanneer je zelf je kranen monteert, zul je een aantal artikelen nodig hebben. Wanneer je de kraan bij Saniweb koopt, worden enkele gebruikelijke producten voor de montage bij het artikel meegeleverd. Echter is niet iedere badkamer hetzelfde en heb je soms meer onderdelen nodig dan verwacht. In dit geval komt er bij het monteren van een kraan meer kijken dan je wellicht denkt. Daarom biedt Saniweb verschillende kraan montage artikelen los aan, zodat je altijd voorzien bent van de juiste producten. Ook kun je er voor kiezen om gebruik te maken van de montageservice van Saniweb.

Laten monteren door onze installateurs

Zie je het niet zitten om zelf je kranen te installeren? Kies er dan voor om het te laten doen door een van de installateurs van Saniweb. De montageservice van Saniweb zorgt ervoor dat de producten en onderdelen van je badkamer of toilet zorgvuldig en juist gemonteerd worden door een van de installateurs van Saniweb. Hierdoor ben je verzekerd van topkwaliteit en ontvang je bovendien 3 jaar garantie op het product en de montage.

Bekijk onze producten

Je kunt de producten voor het monteren van een kraan bekijken in de webshop van Saniweb. Heb je hier gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je niet alleen van een uitgebreid assortiment en een snelle levertijd, maar ook van de beste prijs!