Vervangingsfilters

Vervangingsfilters zijn er voor diverse toepassingen en in verschillende uitvoeringen. Saniweb heeft een aantal producten die de lucht in je badkamer of toilet reinigen en daarom voor een optimaal en gezond klimaat zorgen. Bekijk de producten of lees verder wanneer je meer wilt weten over vervangingsfilters.

5 producten
5 producten

Waarom een vervangingsfilter?

Luchtreinigers, met name afzuigsystemen, hebben soms filters die niet afwasbaar zijn. Wanneer deze filters vervuild zijn, moeten ze door nieuwe worden vervangen om de lucht in een ruimte schoon en gezond te houden. Wanneer de filter verkleurd of vol met stof zit, is deze meestal aan vervanging toe. Wanneer je vervelende luchtjes blijft ruiken is dit ook een indicatie dat het tijd wordt voor een nieuwe filter. Onder normale omstandigheden gaan de vervangingsfilters lange tijd mee, waardoor ze niet al te vaak vervangen hoeven te worden.

De werking van een vervangingsfilter

Saniweb heeft in haar assortiment een aantal kool- en geurfilters. Geurfilters elimineren vervelende luchtjes. Een geurfilter wordt vaak geïntegreerd in een koolfilter. Naast dat koolfilters nare geuren absorberen, gaan deze nog een stapje verder. Ze zorgen ook voor een adsorptie van gassen, zoals bijvoorbeeld waterstofsulfide en zwaveloxide. Koolstof heeft de eigenschap om vuil op te nemen, waardoor deze filters gegarandeerd voor schone lucht en daardoor een fijn klimaat in je sanitaire ruimte zorgen.

Bestel de producten in de webshop

Ben jij geïnteresseerd in een product dat de lucht in jouw badkamer of andere sanitaire ruimte zo schoon mogelijk houdt? Bestel dan een van de vervangingsfilters in de webshop van Saniweb. De vervangingsfilters zijn er voor verschillende toepassingen en in verschillende vormen en maten, zodat er altijd een geschikt product bij zit voor jouw badkamer. Wanneer je bij Saniweb bestelt, ga je voor kwaliteit en profiteer je altijd van een scherpe prijs. Het product wordt bovendien bezorgd op een moment wanneer het jou uitkomt.