Ronde spiegel

Een spiegel is een onmisbaar product in iedere sanitaire ruimte. Een spiegel zorgt ervoor dat jij iedere ochtend jezelf kunt opfrissen en klaarmaken voor de dag. Een spiegel dient niet alleen als functioneel product in de sanitaire ruimte, maar ook als stijlvol pronkstuk. Neem bijvoorbeeld een spiegel die rond is. Dankzij de speelse vorm zorgt een ronde spiegel voor een mooi contrast in een badkamer waar vaak rechthoekige vormen terugkomen. Ben jij op zoek naar een stijlvolle spiegel? Saniweb heeft de mooiste ronde spiegels voor elke stijl. Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment ronde spiegels. Meer weten? Lees dan onderaan de pagina verder.

Inspiratie tip: Nieuwe badkamertrend gespot: ronde spiegels

Trends: Ronde spiegel zwart | Ronde spiegel hout | Grote ronde spiegel

56 producten
Pagina
56 producten
Pagina

Voordelen van een ronde spiegel

Ronde spiegels zijn een leuke toevoeging in iedere sanitaire ruimte. Ze zorgen namelijk voor een speels, maar tegelijkertijd chique en stijlvol effect. In badkamers wordt er bijvoorbeeld vaak gebruik gemaakt van rechthoekige vormen en lijnen. Een ronde spiegel zorgt met zijn opvallende en speelse vorm voor een mooi contrast ten opzichte van de rechthoekigheid. Een ronde spiegel past daarnaast in vrijwel ieder badkamerinterieur. Naast ronde spiegels zijn er ook allerlei andere soorten spiegels. Neem bijvoorbeeld scheerspiegels, make-up spiegels en spiegelkasten. Wil je meer weten over welke spiegel het beste in jouw badkamer past? Lees dan onze adviespagina over badkamerspiegels. Hier lees je onder andere over verschillende typen spiegels en mogelijke opties.

Verschillende stijlen

Een ronde spiegel past in vrijwel ieder badkamerinterieur. Maar ronde spiegels zijn er in allerlei groottes, kleuren en stijlen. Grote spiegels zorgen voor een ruimtelijke sfeer in een ruimte. Heb je daar de ruimte voor en lijkt je dat wat? Bekijk dan de ronde spiegels van 60cm, 80cm en 100cm om te profiteren van deze luxe, ruime uitstraling. Kleuren zijn ook erg bepalend voor de sfeer in een ruimte. Zo ook voor de omlijsting van spiegels. Een spiegel met zwarte omlijsting oogt erg stijlvol en minimalistisch. De zwarte ronde spiegel past dan ook perfect in een industriële of moderne badkamer. Een ronde spiegel in goud heeft daarentegen een koninklijke, sierlijke look. De gouden ronde spiegel komt vooral goed tot zijn recht in een landelijke badkamer. Ook zijn er nog verschillende functionaliteiten die je kunt kiezen. Zo zijn er ronde spiegels met ingebouwde verlichting of spiegels met anticondens. Kies de grootte, kleur, stijl en functionaliteit die bij jou past.

Ronde spiegel kopen?

Wil jij jouw badkamer compleet maken met een stijlvolle, ronde spiegel? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment in onze webshop en kies jouw favoriet. Bestel jouw favoriete ronde spiegel eenvoudig en snel in onze webshop. Bij Saniweb profiteer je van vele voordelen. Zo vind je hier A-merken sanitair tegen scherpe prijzen en geven wij 3 jaar garantie op het gehele assortiment. Tot slot profiteer je bij Saniweb van een snelle levering. Je kunt zelf de datum kiezen waarop je jouw bestelling wilt laten bezorgen. Ben je op zoek naar een spiegel, maar heb je niet gevonden wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje in ons complete assortiment spiegels. Dankzij ons uitgebreide assortiment vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Heb je een vraag over onze producten of service of wil je op maat gemaakt advies van specialisten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.