Ronde spiegel

Spiegels in huis zijn onmisbaar. Voor je dagelijkse verzorging, maar ook omdat ze je interieur aankleden en licht verspreiden. Ben je op zoek naar een ronde spiegel? Dan vind je zeker een passend exemplaar in de collectie van Saniweb: groot, klein, met of zonder lijst en bovendien in alle prijsklassen. Bekijk ze allemaal in de webshop van Saniweb.

Inspiratie tip: Nieuwe badkamertrend gespot: ronde spiegels

56 producten
Pagina
56 producten
Pagina

Ronde spiegels

Spiegels zijn er in alle maten en vormen voor verschillende doeleinden. Ben je op zoek naar een spiegel voor boven een kast, wastafel of puur als decoratie in bijvoorbeeld de gang? Dan is een ronde spiegel een goede keuze als je je interieur een zachte touch wilt geven. Van ronde vormen is bekend dat ze warmte aan de inrichting toevoegen. Bovendien zijn spiegels er niet alleen voor je dagelijkse opfrisbeurt, met een spiegel laat je ook een kleine ruimte groter lijken. Genoeg redenen dus om op zoek te gaan naar een passende, ronde spiegel!

Welke omlijsting kies je?

Voor elke ruimte en elk interieur is er een passende, ronde spiegel te vinden. Van kleine formaten voor bijvoorbeeld de toiletruimte tot grote spiegels voor de badkamer of een andere plek in huis. Bovendien heb je keuze uit spiegels met of zonder omlijsting. Van fijne metalen omlijstingen in veel verschillende kleuren tot breed omrande lijsten van sprokkelhout, olievatmateriaal of een decoratieve omlijsting in goudkleur of transparant kunststof in diverse kleuren.

Diverse merken en prijsklassen

Bij Saniweb vind je een groot assortiment ronde spiegels van verschillende merken als Detremmerie en Ben en designmerken als Kartell en Cielo i Catini. Met deze uitgebreide keuze aan modellen en merken vind je gegarandeerd een ronde spiegel die past bij je smaak en budget.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar een ronde spiegel? Bekijkdan de grote collectie ronde spiegels in de webshop van Saniweb en kies jouw favoriete model.