Scheerspiegel

Met een scheerspiegel zijn alle details in je gezicht goed zichtbaar. Handig voor de mannen bij het scheren én ideaal voor de vrouwen bij het opdoen van make-up. Een scheerspiegel is vaak een extra toevoeging in de badkamer en wordt vaak naast de grotere badkamerspiegel geplaatst. In ons assortiment vind je verschillende designs, zodat je een model kunt kiezen die past bij jouw huidige badkamer. Bekijk alle scheerspiegels hieronder en bestel direct!

35 producten
Pagina
35 producten
Pagina

Praktische toevoeging voor jouw badkamer

Een spiegel is erg belangrijk in de badkamer, zeker wanneer je een flink ochtendritueel hebt wat betreft verzorging. Met een scheerspiegel kun je jezelf nog beter bekijken, omdat deze het beeld vergroot. Dit is erg belangrijk wanneer je zeker wilt zijn dat alle haartjes netjes zijn weggeschoren. Ook heb je een beter zicht op je huid, zodat je wondjes kunt voorkomen.

Welk model scheerspiegel kies jij?

Bij Saniweb heb je de keuze uit veel verschillende stijlen badkamer scheerspiegels. Als je deze extra spiegel wilt toevoegen aan je badkamer, kun je voor een wandmodel gaan. Hierdoor neemt de spiegel geen extra ruimte op de wastafel in beslag. Je kunt een wandmodel bovendien op ooghoogte hangen, zodat je geen onhandige posities hoeft aan te nemen om jezelf goed te kunnen zien. Geen zin om de badkamerspiegel te monteren? Kies dan voor een vrijstaande scheerspiegel, die je makkelijk ergens neer kunt zetten en weer kunt meenemen.

Scheerspiegel met verlichting

Wil je nog beter gebruik maken van je scheerspiegel? Bij Saniweb geniet je ook van een ruime keuze uit scheerspiegels die voorzien zijn van verlichting. Het LED-licht bevindt zich rondom de spiegel, zodat je jezelf extra goed kunt bekijken. De scheerspiegels met verlichting hebben een luxueuze uitstraling en bieden extra gebruiksgemak. Bovendien zijn de spiegels verkrijgbaar als wandmodel of vrijstaand model.

Scheerspiegel kopen?

Ben je geïnteresseerd in een stijlvolle scheerspiegel? Bekijk dan de producten op de webshop van Saniweb en bestel direct. Bovendien profiteer je van de scherpste prijs en kies je zelf jouw bezorgmoment uit. Daarnaast bepaal je zelf wanneer je betaalt: voor of na de bezorging.