Spiegelpaneel

Spiegels zijn er in alle soorten en maten. Zo kun je voor een eenvoudig spiegelpaneel kiezen als je houdt van een rustige uitstraling in de badkamer. Spiegelpanelen zien er strak uit en zorgen voor een luxe uitstraling van de ruimte vergeleken met de praktische spiegelkasten. Daarnaast zijn spiegelpanelen vaak ook goedkoper dan spiegelkasten. Ben jij op zoek naar zo'n luxe en scherpgeprijsde badkamerspiegel? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment spiegels hieronder.

Tips: Advies over badkamerspiegels

234 producten
234 producten

Spiegelpanelen in alle soorten en formaten

Badkamerspiegels vind je bij Saniweb in allerlei soorten en maten. Zo is er altijd een spiegelpaneel die bij de stijl van jouw badkamer past. Naast de normale spiegels, kun je bij ons ook terecht voor een spiegel met verlichting. Een spiegelpaneel met ingebouwde verlichting heeft als voordeel dat het licht egaal op je gezicht valt en je minder last hebt van schaduwen. Voor vrouwen ideaal wanneer ze de spiegel gebruiken om zich op te maken, voor mannen handig wanneer ze dit spiegelpaneel gebruiken voor scheren of trimmen van de baard.

Welk formaat spiegel kies je?

Twijfel jij over het formaat van je badkamerspiegel? Wij adviseren je om een model te kiezen die dezelfde breedte heeft als je badmeubel. Op deze manier is je badkamermeubel helemaal compleet en straalt deze eenheid uit. Vind je een rechthoekige spiegel te strak? Dan kun je ook kiezen voor een ronde spiegel. Door ronde vormen te gebruiken, krijgt de badkamer een fijne uitstraling.

Extra luxe spiegelpanelen

Een spiegelpaneel is meer dan een spiegel. Naast spiegels met verlichting, zijn er bij Saniweb ook spiegelpanelen verkrijgbaar met verwarming of radio. Zo voorkom je dat de spiegel beslaat en hoor je ook in de badkamer jouw favoriete muziek. Kies een spiegelpaneel die past bij de stijl van jouw badkamer of toilet. Met merken als Looox, Villeroy & Boch en Sphinx vind je bij Saniweb binnen iedere stijl en binnen ieders budget een spiegelpaneel.