Spiegelkast

Een spiegelkast maakt elke badkamer af. Je slaat hiermee twee vliegen in één klap. Je geniet namelijk altijd van een spiegel boven de wastafel en je gebruikt dit om al jouw toiletartikelen netjes op te bergen. Een spiegelkast is daarmee ideaal voor kleinere badkamers, maar ook zeer praktisch in een toilet of gang. Bij Saniweb vind je verschillende modellen in alle formaten, bekijk deze hieronder!

Tip: Advies over badkamerspiegels

Populaire formaten: 60cm | 80cm | 100cm | 120cm

230 producten
230 producten

De voordelen van een spiegelkast

Een badkamer met spiegelkast biedt extra opbergruimte voor jouw dagelijkse bad- en toiletartikelen. Een spiegelkastje is vooral in kleinere badkamers ideaal, maar het is ook een praktische oplossing wanneer je niet teveel spulletjes op de rand van de wastafel kwijt wilt. Deze praktische kast met spiegel is verkrijgbaar in diverse formaten en hebben één, twee of zelfs drie deuren. Het meest gekozen formaat is een spiegelkast van 100 cm breed. Deze kast is vaak voorzien van twee naar buiten slaande deurtjes. Een spiegelkast van 60 of 80 cm beschikt vaak over een enkele deur. Kies je voor een spiegelkast van 120 cm? Dan heb je ook nog eens de keuze uit een driedeurs model. Een spiegelkast is altijd voorzien van één of meerdere planken. Handig, want zo kun je jouw badkamerspulletjes per plank verdelen. Dit kan per gezinslid, maar ook per producttype. Hierdoor houd je de spiegelkast overzichtelijk en hoef je nooit lang te zoeken naar een product.

Praktische extra's op de spiegelkast

Bij Saniweb vind je spiegelkasten in diverse uitvoeringen. Zo hebben wij diverse spiegelkasten die zijn uitgerust met verlichting in de spiegel of spotjes in of op het kastje. Verlichting in de spiegel zorgt ervoor dat het licht egaal op je gezicht valt en er geen schaduwen ontstaan. Door de verlichting in of op het kastje tast je nooit in het duister, op zoek naar een (verzorgings)product of medicijn. Sommige verlichting is uitgerust met een schakelaar op de spiegelkast, andere kun je direct aansluiten op de hoofdschakelaar in de badkamer. Ook heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een spiegelkast met stopcontact. Hierdoor laad je eenvoudig al jouw elektrische apparaten op. Plaats bijvoorbeeld jouw elektrische tandenborstel of scheerapparaat op uit het zicht in de spiegelkast.

Een spiegelkast kopen?

Ben jij enthousiast geworden en wil je ook een spiegelkast kopen? Bekijk de producten in de webshop en vind de perfecte spiegelkast voor jou. Daarnaast profiteer je van een scherpe prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.