Make-up spiegel met verlichting

Een make-up spiegel met verlichting is onmisbaar in iedere badkamer. Een make-up spiegel is altijd prettig om jezelf iedere dag te bekijken en je op te frissen. Naast een goede spiegel is hierbij goede verlichting ook een belangrijke factor. Met verlichting die in de spiegel verwerkt zit, beschik je altijd over goede en voldoende verlichting. Zo zie je alle details van je gezicht nog beter, wat wel zo prettig is tijdens het opmaken, epileren of scheren. Deze make-up spiegels van Saniweb zijn niet alleen praktisch door de ingebouwde verlichting, maar ook omdat ze veelal over twee kanten beschikken. De voorkant beschikt over een gewone spiegel en aan de achterkant bevindt zich een vergrotende spiegel. Ben je op zoek naar een make-up spiegel met licht? Bekijk alle spiegels in het ruime assortiment van Saniweb.

30 producten
Pagina
30 producten
Pagina

Een make-up spiegel met LED verlichting

Goede verlichting is essentieel wanneer je jezelf goed in de spiegel wilt bekijken. De meeste make-up spiegels beschikken over ledverlichting. Deze verlichting heeft een lange levensduur en is bovendien energiezuinig. Als je kiest voor een make-up spiegel met ledverlichting, kies je voor een make-up spiegel van hoogwaardige kwaliteit waar je jarenlang plezier aan beleeft. Een opmaakspiegel met verlichting van ledlampen is bovendien ook erg veilig doordat de lampen niet heet worden. Tot slot staat een mooie make-up spiegel met lampen ook erg mooi en stijlvol in de badkamer.

Vergrootspiegel met licht

Soms heb je met een make-up spiegel met goede verlichting toch nog net niet genoeg. Je wilt bijvoorbeeld de kleine haartjes bij je wenkbrauwen epileren. Daarom beschikken diverse spiegels ook over een vergrotende spiegel. Deze spiegels hebben twee kanten: aan een kant zit een gewone spiegel en aan de andere kant een vergrotende variant. De vergrotingsfactor van de spiegel verschilt per stuk. Zo vind je in ons assortiment make-up spiegels met verlichting die een vergrotingsfactor hebben van drie keer. Daarnaast zijn er zelfs spiegels verkrijgbaar die tot wel zeven keer vergroot. Zo weet je zeker dat je geen enkel haartje of oneffenheid meer mist.

Van alle gemakken voorzien

Saniweb biedt make-up spiegels met verlichting die aan de wand worden bevestigd en staande spiegels. Beide spiegels hebben hun eigen voor- en nadelen. De spiegels die gemonteerd worden aan de muur hebben als grote voordeel dat ze geen ruimte in beslag nemen, bijvoorbeeld op de wastafel. Je kunt eenvoudig met de arm de spiegel naar je toe trekken, zoals bij de Emco Asis cosmeticaspiegel. Na gebruik duw je de spiegel weer richting de muur en hij staat vervolgens niet in de weg. Staande spiegels hebben weer als grote voordeel dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn naar een andere plek. Zo kun je de spiegel eenvoudig van de badkamer meenemen naar je slaapkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze stijlvolle scheer- en cosmeticaspiegel van Emco?

Bekijk onze make up spiegels

Ben je op zoek naar een stijlvolle make-up spiegel met licht? Bekijk en vergelijk de producten in onze webshop. Saniweb biedt diverse soorten make-up spiegels van verschillende merken en prijsklassen. Met een make-up spiegel met verlichting geniet je altijd van een stijlvol design, een heldere spiegel en voldoende verlichting. In het uitgebreide assortiment vind je altijd de make-up spiegel met verlichting die je zoekt. Daarnaast profiteer je van een scherpe prijs en geniet je van een snelle levering. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste spiegel voor je make-up of voor het scheren? Onze online adviseurs staan voor je klaar om je te helpen.