Badkamertrend gespot: ronde spiegels

Badkamertrend gespot: ronde spiegels

De ronde spiegel is de trend op het gebied van interieur. Deze trend kan perfect worden toegepast in jouw badkamer, toilet of andere ruimte in het huis. Spiegels zorgen ervoor dat een ruimte optisch groter en lichter lijkt. Dit is vooral handig in kleine ruimtes, maar ook in grotere ruimtes kan een spiegel een mooi ruimtelijk effect geven. Lees hier meer over de ronde spiegel trend en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Ronde spiegel goud

Waarom zijn ronde spiegels de trend van nu?

De ronde spiegel is niet het enige voorwerp dat geheel anno nu is. Ook ronde tafels zien we steeds vaker terug in het interieur. De reden hiervoor? Ronde voorwerpen zorgen voor balans en breken een rechthoekige ruimte. Veel meubels hebben namelijk een rechthoekige of vierkante vorm. Ook in het toilet en de badkamer zie je veel hoekige vormen: tegels, een badkamermeubel en de douche of het bad. Met een ronde spiegel zorg je voor variatie in vormen en breng je het geheel in balans.

+
Ben Ingiro ronde spiegelkast Ø90cm Zwart

Voorbeeld foto’s van onze klanten

Ronde spiegels zijn populair en dat zie je ook terug bij onze klanten! Hieronder hebben we een aantal voorbeeldfoto's verzameld van badkamers van onze klanten die hebben gekozen voor een ronde spiegel boven hun badkamermeubel. Laat je inspireren door de verschillende stijlen!

Hoe combineer ik een ronde spiegel met mijn interieur?

Een spiegel is een ware must-have in de badkamer of op het toilet. In deze ruimtes maak je jezelf klaar voor de dag: make-up, haren in model en even kijken of je outfit goed zit. Dit alles is een stuk gemakkelijker met een grote ronde spiegel. Een ronde badkamerspiegel kan goed worden gecombineerd met strakke, hoekige meubels. Hang dus bijvoorbeeld een spiegel boven jouw rechthoekige wastafel of vierkante badkamermeubel voor een mooi contrast. Daarnaast zijn er ronde spiegels met verschillende soorten randen ofwel omlijstingen. Hierbij moet je denken aan een ronde spiegel met zwarte rand, een ronde spiegel met gouden rand, of een ronde spiegel met houten omlijsting. Zo vind jij altijd een ronde spiegel die past bij jouw interieur!

+
Ben Circulo ronde spiegel met LED verlichting Ø100cm Mat zwart
+
Ben Mirano ronde spiegel Ø80cm

Bekijk het assortiment ronde spiegels van Saniweb

Wil jij deze nieuwe trend toepassen in jouw interieur? Bekijk dan de ronde spiegels in de Saniweb webshop. Hier vind je diverse modellen, zodat er altijd een geschikt model voor jouw ruimte te vinden is. Daarnaast zijn er verschillende kleuren, denk hierbij bijvoorbeeld aan een ronde spiegel in de kleur zwart. Heb je een ronde spiegel gevonden die aan jouw wensen voldoet? Bestel deze dan gemakkelijk en snel in de webshop en profiteer van de scherpste prijzen bij Saniweb. Bovendien wordt jouw bestelling snel en zorgeloos bij je thuisbezorgd op een door jou gekozen moment.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op