5% kassakorting De 48 uur van Saniweb: 5% kassakorting op alles
Nog 0 dagen 0 uur 52 min 47 sec

Regendouche

Wanneer je op zoek bent naar een regendouche, heb je keuze uit oneindig veel mogelijkheden bij Saniweb. De regendouches variëren wat betreft design, straalsoorten en extra productopties. Maar welke regendouche je ook kiest, je bent verzekerd van een heerlijke weldadige waterstraal, waarbij je je eventjes in een zomerse regenbui waant. Bekijk hieronder het aanbod.

220 producten
220 producten

De verschillende mogelijkheden van een douchesysteem

De keuze voor een specifiek douchesysteem is volledig afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. De vele regendouchesystemen van Saniweb zijn bijvoorbeeld ideaal voor wie graag het beste van twee werelden combineert. Met een regendouche als hoofddouche word je 's ochtends heerlijk rustig wakker, terwijl je de shampoo weer gemakkelijk uitspoelt met de krachtigere handdouche. Verschillende systemen bestaan daarom uit een combinatie van deze twee douchekoppen.

Voor elke badkamer een passend systeem

Het kan soms lastig zijn om te bepalen welk douchesysteem het beste bij jouw wensen en je woonsituatie past. Saniweb vertelt je daarom graag waar je op dient te letten. Wanneer je de keuze maakt voor één van onze vele regendouchesystemen is het allereerst verstandig om te bekijken of je hier genoeg waterdruk voor hebt. Omdat een regendouchekop groot is, geldt dat een lagere waterdruk ertoe leidt dat het water minder snel uit je douche zal stromen. Vervolgens dien je ook naar de aansluiting te kijken. Onze kranen hebben een hartmaat van 15 centimeter en passen hierdoor zowel op muurplaten van 15 als van 12 centimeter. Wanneer je over deze laatste beschikt, dien je alleen wel S-koppelingen aan te schaffen om het douchesysteem passend te maken, deze hebben wel een andere uitstraling als de standaard meegeleverde S-koppelingen.