Hansgrohe

Hansgrohe

2398 producten

Hansgrohe levert topkwaliteit sanitair sinds 1901. Met meer dan 100 jaar ervaring weten de ontwikkelaars van dit merk als geen ander welke wensen jij hebt op het gebied van sanitair.

Het toonaangevende Hansgrohe maakt alleen producten die wat vorm en functionaliteit betreft aan de hoogste kwaliteit voldoen. Je zult hierdoor gegarandeerd lang plezier beleven aan je Hansgrohe douche of kraan. Vier redenen waarom je altijd op de veilige, sterke en duurzame producten van Hansgrohe kunt vertrouwen:

  • Productkwaliteit: Hansgrohe kwaliteit betekent: bedieningsgemak, intelligente werkwijze, eenvoudige montage en innovatieve technologieën. Voorbeelden van innovatieve technologieën zijn de Select-knop om makkelijk van straalsoort te veranderen, EcoSmart waterbesparing, AirPower dat water met lucht vermengt voor een zachter gevoel en de QuickClean anti-kalk-functie. Al deze functies dragen eraan bij dat Hansgrohe producten een echte meerwaarde zijn voor je huis.
  • Designkwaliteit: Hansgrohe creëert mooie tijdloze producten die je na vele jaren nog steeds waardeert. Design is niet alleen het uiterlijk van de kranen; design betekent ook perfecte functionaliteit van de kraan en een ontwerp dat kortstondige modetrends overleeft.
    Productiekwaliteit. Hansgrohe kiest voor speciaal geselecteerde materialen, hightech technologieën en precisiewerk. Daarbij staan milieubescherming, efficiënt grondstoffengebruik en goede arbeidsomstandigheden voor het personeel hoog in het vaandel. Elk product is duurzaam en kwalitatief hoogwaardig vervaardigd en is zowel goed voor voor mens en milieu.
  • Innovatie: Als toonaangevende innovator in de sanitairbranche is Hansgrohe er trots op dat het actief meewerkt aan de nieuwste ontwikkelingen. Slimme bedieningstechnologieën en waterbesparende functies tillen Hansgrohe producten steeds weer naar een hoger niveau. Een goed voorbeeld is ook de bekroonde Rainmaker Select, waarmee Hansgrohe in de douche zowel esthetisch als kwalitatief een nieuwe norm heeft gezet.

Hansgrohe producten bekijken

Alle Hansgrohe producten kun je vinden in onze webshop. Bekijk het schitterende aanbod van douches, badkamer- en keukenkranen en vind een Hansgrohe product dat past bij jouw persoonlijke wensen.

Hansgrohe bij onze klanten thuis!

Categorieën

Series

Beste Hansgrohe deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht