Design toilet

Design toilet

Een design toiletruimte kenmerkt zich door de combinatie van strakke vormen en een minimalistisch design. Bij dit type toiletruimte is het van belang om sfeer te creëren. Strakke vormen en een moderne uitstraling kunnen, als je niet oppast, erg kil overkomen. Er zijn verschillende mogelijkheden om je design toiletruimte een minimalistische, maar sfeervolle uitstraling te geven. Lees hier meer over de mogelijkheden voor een design toiletruimte.

De mogelijkheden

Een design toiletruimte kent vele mogelijkheden. Een design ruimte kenmerkt zich vaak door hoogglans afwerkingen en een strakke afwerking. Daarnaast is het gebruik van innovatieve producten en technieken van hoge kwaliteit ook een veel voorkomend aspect van een design ruimte. Deze stijlvolle uitstraling kan op verschillende manieren worden vormgegeven en is daarnaast ook sterk afhankelijk van jouw persoonlijke smaak. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende soorten materialen, zoals bijvoorbeeld hout of beton, aan het design toevoegen om zo een extra dimensie te geven aan de toiletruimte. Ook de keuze voor de producten in de toiletruimte bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling. Kies voor innovatieve toiletproducten van hoge kwaliteit om een design toiletruimte compleet te maken. Daarnaast kan je ook door middel van verschillende accessoires de stijl van de ruimte bepalen. Het voordeel van de laatste optie is dat deze makkelijk te veranderen is. Ben je uitgekeken op deze stijl? Vervang enkele accessoires en creëer zo een geheel nieuwe uitstraling in je design toiletruimte.

Varieer met materialen

Zoals eerder benoemd kenmerkt een design toiletruimte zich door hoogglans afwerkingen en een strakke afwerking van de ruimte. Dit is goed te combineren met verschillende soorten materialen. Bovendien kan de variatie van materiaal de sfeer van je toiletruimte bepalen en maak je de ruimte hierdoor eigen. Kies voor een materiaal dat past bij jouw persoonlijke smaak. Houd je van een warme uitstraling? Kies er dan voor om hout te verwerken in de toiletruimte. Dit materiaal straalt huiselijkheid en een knusse sfeer uit. Is dit niks voor jou? Ook met stoerdere materialen zoals bijvoorbeeld beton kun je een strak effect geven aan je toiletruimte. De keuze voor een type materiaal is geheel afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren.

Bekijk de producten

Ben jij geïnteresseerd in een design toiletruimte? Hierboven heb je gelezen wat de mogelijkheden zijn, waardoor je een beeld hebt gekregen van de stijl. Ons assortiment biedt verschillende producten die perfect passen bij een design toiletruimte. Bekijk de producten op de website om een beeld te krijgen van welke producten bij jouw toiletruimte passen. Om een goed overzicht te krijgen van specifieke producten kun je gebruik maken van de zoekfilters. Zo zoek je gemakkelijk de beste producten voor jou bij elkaar. Bovendien profiteer je bij Saniweb altijd van de scherpste prijzen én worden de producten gratis thuisbezorgd (bij bestellingen vanaf 50,-) op een door jou gekozen moment.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op