Clou

Clou

585 producten

Met de producten van het merk Clou kun je een complete badkamer inrichten. Het merk biedt namelijk kranen, wastafels, sanitair, meubels en nog veel meer. De producten kenmerken zich allemaal door een strakke, minimalistische stijl en zijn van hoogwaardige kwaliteit. De ideale producten voor een moderne badkamer! Meer weten? Bekijk de producten van Clou in de webshop.

De stijl van Clou

Het sanitair en de meubels van het merk Clou hebben allemaal een strakke, minimalistische look. Zo hebben de badmeubelkasten bijvoorbeeld geen grepen op de lades, waardoor ze een zeer minimalistische uitstraling krijgen. Ook aan de spiegels, met verlichting, zit geen franje. Het sanitair is daarnaast even strak en modern uitgevoerd. De baden hebben strakke en heldere lijnen, net als de kranen. De hele serie heeft eenzelfde uitstraling, zodat je de badkamer helemaal in dezelfde stijl kunt inrichten.

Modern en strak sanitair

De serie Clou biedt alles voor de badkamer. Het merk biedt diverse kranen, zoals fonteinkraantjes en chique badmengkranen, verschillende toiletten, wastafels en fonteintjes in allerlei vormen en maten, badkamer- en wastafelmeubels die plaats bieden voor al je toiletartikelen, prachtige baden en tot slot accessoires en toebehoren waarmee je de badkamer helemaal afmaakt.

Accessoires

De accessoires zorgen ervoor dat de badkamer helemaal compleet voelt. Heb je een plek nodig om je handdoek of toiletrol op te hangen? Hang dan één van de moderne handdoekrekken of closetrolhouders van Clou op. Op het planchet kun je al je toiletartikelen neerzetten, terwijl je met een bijpassend zeepdispenser je handen wast. Daarnaast kun je bij de serie ook alle toebehoren vinden om de producten snel en veilig te monteren en wanneer dat nodig is op te hangen aan de wand.

Bekijk de producten

Wil je meer weten over de producten van Clou? Bekijk dan al het sanitair, meubels en de talloze accessoires in onze webshop. Bij Saniweb profiteer je bovendien altijd van de scherpste prijzen en worden je producten gratis thuis bezorgd (bij bestellingen vanaf 50,-).

Categorieën

Series

Beste Clou deals

 • Clou Flush 3 Fontein met kraangat Rechts 36x18x9 cm Mat Zwart
  7 reviews
  Adviesprijs 441,00
  prijs 363,99
 • Clou Flush 6 Fontein met kraangat 27x31,5x28 cm Mat Zwart
  6 reviews
  Adviesprijs 627,00
  prijs 517,99
 • Clou Hammock closet wand inclusief zitting Softclose en Quick Release Keramiek Wit
  6 reviews
  Adviesprijs 507,00
  prijs 418,99
 • Clou New Flush Fontein zonder kraangat 38x18x10 cm Wit
  1 reviews
  Adviesprijs 371,00
  prijs 305,99

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht