Modern toilet

Modern toilet

Een moderne wc wordt gekenmerkt door een minimalistische uitstraling met rustige neutrale kleuren en comfort. Is je toiletruimte klein? Dan komt deze toiletruimtestijl goed van pas. Door de strakke lijnen en weinig accessoires ontstaat een ruimtelijk effect. Hierdoor lijkt de toch al kleine ruimte net wat groter. Spullen kunnen worden opgeborgen in de kasten van een toiletmeubel. Dit zorgt ook voor meer rust! Graag vertellen wij je meer over de minimalistische uitstraling, de materiaalkeuze en het moderne comfort van de moderne wc.

Minimalistische uitstraling

Eén van de kenmerken van een moderne wc is de minimalistische uitstraling. Dit houdt in dat de oppervlakken strak zijn, er weinig ronde vormen aanwezig zijn en de producten worden opgenomen in de ruimte. Dit wordt gedaan in combinatie met rustige neutrale kleuren, zoals wit en grijstinten. Soms wordt één accentkleur gebruikt, maar de sobere kleuren zorgen juist voor het minimalistische karakter en een ruimtelijk effect.

Productkeuze

De producten in een moderne wc zijn strak en voorzien van alle gemakken. Denk bijvoorbeeld aan closets met een soft-close zitting of een doorspoelsysteem met infrarood. Verder zijn de strakke lijnen zichtbaar in de kranen van de fontein, de fontein en de doorspoelelementen. Alle strakke lijnen zorgen voor een ruimtelijk effect en dit kan je verder tot uiting laten komen door grote tegels te plaatsen op de vloer en eventueel wand. Kies voor producten met een chroom- of RVS-look om een echte moderne wc te creëren.

Modern comfort

Een moderne wc zorgt voor optimaal comfort. Luxe en moderne producten zijn geïntegreerd in de ruimte en zorgen ervoor dat de toiletruimte van alle gemakken voorzien is. Afhankelijk van je budget kun je kiezen voor verschillende elementen. Heb je een groot budget? Kies dan bijvoorbeeld voor een doorspoelsysteem met elektrische toetsen. is je budget wat kleiner? Pas dan de strakke lijnen in alle producten toe. Zo heb je met een klein budget toch een moderne wc!

Bekijk onze producten

Is jouw oog gevallen op een moderne wc inrichting? Bekijk dan al onze producten in de webshop. Veel van onze producten passen perfect in een moderne wc. Pas eventueel de filters toe om een goed overzicht te krijgen van een bepaald aantal producten. Bij Saniweb profiteer je bovendien altijd van de scherpste prijzen én je producten worden gratis thuisbezorgd (bij bestellingen vanaf 50,-) op een door jou gekozen moment.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op