Laufen

Laufen

2068 producten

Sinds 1892 is het Zwitserse merk Laufen een toonaangevende fabrikant in de sanitairwereld. Precisie, kwaliteit, design en duurzaamheid is waar Laufen voor staat. Dit zie je dan ook terug in de vele stijlvolle en luxueuze producten die je badkamer een unieke uitstraling geven. Lees hier alles over het merk, het assortiment en de kenmerken.

Unieke designs met hoge kwaliteit

Alle badkamerproducten van Laufen worden gekenmerkt door de unieke designs en de hoge designstandaarden. Gerenommeerde ontwerpers en architecten laten zich inspireren door het Italiaanse design uit het zuiden en de modernistische stijl uit het noorden. Deze combinatie zorgt samen met de Zwitserse kwaliteit voor buitengewoon bijzondere en comfortabele sanitairproducten voor in de moderne badkamer. Dit zie je en voel je dan ook direct.

Duurzaam en zuinig

Duurzaamheid staat bij Laufen hoog in het vaandel. Om deze reden wordt er veel aandacht besteed aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen zoals water. Alle producten worden daarom zodanig ontwikkelt dat zij zorgen voor een verminderd waterverbruik. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens leuk voor je portemonnee.

Van afzonderlijke badkamerproducten tot complete badkamers

Laufen beschikt over alle elementen die een badkamer nodig heeft. Denk hierbij aan baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, reservoirs en accessoires om het plaatje compleet te maken. Ben je op zoek naar een geheel nieuwe badkamer in een bepaalde stijl? Dan kun je je laten inspireren door de verschillende complete badkameroplossingen. Of je nu op zoek bent naar een los element of een complete badkamer, Laufen heeft voor iedere moderne badkamer wat wils.

Bekijk alle producten van Laufen

Ben je enthousiast over de stijlvolle designs en de hoogwaardige kwaliteit van Laufen?Bekijk dan alle producten op onze website en maak van jouw badkamer een heerlijke plek waar je kan genieten van luxe en comfort.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht