De mooiste badkamertegels

De mooiste badkamertegels

Badkamertegels moeten niet alleen praktisch zijn, maar ook mooi. Badkamertegels bepalen namelijk voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. Tegenwoordig is de keuze reuze wanneer je op zoek bent naar tegels voor je badkamervloer en/of wand. Van grote en kleine rechthoekige tegels tot unieke en trendy hexagon tegels: je kan alle kanten op. En wil je echt iets unieks? Dan zijn mozaïektegels of Portugese tegels in je badkamer een goede keuze!

Praktische badkamertegels

Badkamertegels moeten niet alleen maar modieus en elegant zijn, ook het praktische aspect is van belang tijdens je zoektocht naar de juiste tegel. Vrijwel alle tegels in de webshop van Saniweb zijn keramisch. Een belangrijk kenmerk van keramische tegels is dat dit type tegel waterbestendig is. Dit is ideaal voor een vochtige ruimte zoals de badkamer. Daarnaast zijn deze badkamertegels erg makkelijk schoon te maken en dus super hygiënisch. Verder kenmerken keramische tegels zich door de duurzaamheid. Je bent verzekerd van jarenlang plezier van je badkamertegels wanneer deze keramisch zijn.

Eindeloos variëren

Je kunt eindeloos variëren met de badkamertegels van Saniweb. Voor elke badkamerstijl is tegenwoordig de perfecte tegel te vinden. Betonlook tegels in de badkamer zijn anno nu een echte trend. Ze zijn een alternatief voor Beton Ciré, een materiaal dat vanwege de kenmerken niet erg geschikt is voor een badkamer. Met betonlook tegels creëer je een robuuste, industriële sfeer in je badkamer. Wil je liever tijdloos en tegelijkertijd uniek zijn bij het samenstellen van je badkamer? Kies dan voor echte eyecatchers. Denk hierbij aan hexagon tegels (zeshoekige tegels), speelse mozaïektegels of authentieke decortegels met een vrolijke print. Deze zijn allemaal te vinden in onze webshop.

Voor iedere badkamer de juiste tegel

Heb jij een grote badkamer? Dan kan het erg mooi zijn om ook grote badkamertegels te kiezen. Je ruimte oogt hierdoor een stuk groter. Combineer grote vloertegels bijvoorbeeld met een mozaïek wand en je badkamer krijgt gegarandeerd een unieke uitstraling. Heb je juist een kleine badkamer? Dan adviseren wij jou om grote tegels in een neutrale kleur te kiezen, zoals zwart, grijs of wit. Je badkamer oogt direct een stuk ruimer.

Zoek de juiste badkamertegel in onze webshop

Er zijn nog meer opties mogelijk wanneer je op zoek bent naar badkamertegels. Deze vind je allemaal in onze webshop. Vrijwel al onze tegels zijn van keramiek waardoor deze uitermate geschikt zijn voor de badkamer. Kies hieronder de categorie die je aanspreekt en gebruik de filters aan de linkerzijde om de badkamertegel te vinden waarnaar je op zoek bent.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op