De mooiste badkamertegels

De mooiste badkamertegels

12 april 2018

Badkamertegels moeten niet alleen praktisch zijn, maar ook mooi. Badkamertegels bepalen namelijk voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. Tegenwoordig is de keuze reuze wanneer je op zoek bent naar tegels voor je badkamervloer en/of wand. Van grote en kleine rechthoekige tegels tot unieke en trendy hexagon tegels: je kan alle kanten op. En wil je echt iets unieks? Dan zijn mozaïektegels of Portugese tegels in je badkamer een goede keuze. Voor badkamertegels inspiratie tegels zit je bij Saniweb goed. Bekijk onze blogpagina voor de laatste trends!

Langwerpige tegeltjes

Met langwerpige tegeltjes, beter bekend als visgraat tegel, kunnen we alle kanten op. We kunnen ze verticaal metselen, hierdoor kun je een ruimte hoger laten lijken. Maar ook horizontaal, waarmee je een ruimte breder kan laten lijken. Wil je voor een wat meer speelser effect gaan? Metsel dan de halve muur met de tegeltjes. Of kies een wand waar je accent op wilt leggen door rechthoekige tegeltjes te plaatsen in jouw favoriete kleur. Daarnaast zien we ook in de badkamer het visgraatmotief terug komen. Hiervoor zijn ook langwerpige tegeltjes gebruikt.

Roze tegeltjes Iris Ceramica
sartoria tegels
Wandtegel Sartoria Vernici 5x25x1 cm Early Morning 0,6 M2
Wandtegel Sartoria Vernici 5x25x1 cm Hot Mocha 0,6 M2

Spaanse, Portugese en Marokkaanse tegeltjes

Wat is er fijner dan douchen in de sferen van jouw favoriete vakantieland? Denk bijvoorbeeld aan de Spaanse tegeltjes, die warmte uitstralen en in tal kleuren beschikbaar zijn. Of plaatst Portugese tegeltjes in je badkamer om je badkamer van allerlei patronen en kleuren te voorzien. Naar welk land wil jij reizen tijdens je douchebeurt?

Tegeltjes
Wandtegel Sartoria Tsquare 15x15x1 cm Starry Night 0,45 M2
Portugese tegeltjes
Vloertegel Sartoria Romanza 20x20x1 cm Dorothy 0,67 M2

Eindeloos variëren

Je kunt eindeloos variëren met de badkamertegels van Saniweb. Voor elke badkamerstijl is tegenwoordig de perfecte tegel te vinden. Betonlook tegels in de badkamer zijn anno nu een echte trend. Ze zijn een alternatief voor Beton Ciré, een materiaal dat vanwege de kenmerken niet erg geschikt is voor een badkamer. Met betonlook tegels creëer je een robuuste, industriële sfeer in je badkamer. Wil je liever tijdloos en tegelijkertijd uniek zijn bij het samenstellen van je badkamer? Kies dan voor echte eyecatchers. Denk hierbij aan hexagon tegels (zeshoekige tegels), speelse mozaïektegels of authentieke decortegels met een vrolijke print. Deze zijn allemaal te vinden in onze webshop.

Hexagon tegels zwart
Wandtegel Terratinta Hexa 17,3x15cm black swan glossy
hexagon terracotta tegels
Wandtegel Terratinta Hexa 17,3x15cm cherry pie

Voor iedere badkamer de juiste tegel

Heb jij een grote badkamer? Dan kan het erg mooi zijn om ook grote badkamertegels te kiezen. Je ruimte oogt hierdoor een stuk groter. Combineer grote vloertegels bijvoorbeeld met een mozaïek wand en je badkamer krijgt gegarandeerd een unieke uitstraling. Heb je juist een kleine badkamer? Dan adviseren wij jou om grote tegels in een neutrale kleur te kiezen, zoals zwart, grijs of wit. Je badkamer oogt direct een stuk ruimer.

badkamertegel marmer

Zoek de juiste badkamertegel in onze webshop

Er zijn nog meer opties mogelijk wanneer je op zoek bent naar badkamertegels. Deze vind je allemaal in onze webshop. Vrijwel al onze tegels zijn van keramiek waardoor deze uitermate geschikt zijn voor de badkamer. Kies hieronder de categorie die je aanspreekt en gebruik de filters aan de linkerzijde om de badkamertegel te vinden waarnaar je op zoek bent.

12 april 2018 | Categorieën: Tegelinspiratie, Badkamer