grijze hexagon tegels
grijze waskommen zwarte wastafelkraan

De stoere grijze badkamer van Kees en Annie

Kees en Annie zijn onlangs verhuisd naar een appartement. Dit omdat ze graag gelijkvloers wilden gaan wonen. Hun wens was een luxe badkamer die tijdloos is. Ze hebben veel gevoel voor interieur en hebben veel inspiratie gehaald uit woon- en klusprogramma's op televisie.
Toegankelijkheid staat centraal in deze badkamer. Zo is er nergens een instap en is alles gemakkelijk schoon te maken. Ze hebben gekozen voor hexagon tegels waarvan de kleur terugkomt in de andere betonlook tegels in de ruimte. Dit geeft eenheid en rust.

Vraag jouw offerte aan!

Wil je precies weten wat deze badkamer in jouw huis gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Binnen 1 werkdag een reactie
Vraag offerte aan of ontvang een persoonlijk 3D ontwerp

De inspiratiebron

Mede dankzij de woonprogramma’s op televisie wisten Kees en Annie al goed wat ze wilden. Dit zorgde ervoor dat ze een duidelijk beeld voor ogen hadden en zich goed konden laten adviseren.

Eén ding wist Annie zeker, er moeten twee prachtige waskommen in komen. Dit geeft haar het echte luxe wellness gevoel wat ze graag wilde. Ze hebben uiteindelijk gekozen voor de Ben Santi opbouwkommen. Deze zijn uitgevoerd in het beton en hebben een uniek uiterlijk. Samen met de mat zwarte verhoogde wastafelkranen is dit een prachtige combinatie.

Via de chat op de website van Saniweb zijn ze in contact gekomen met de klantenservice. Zij hebben ze enorm goed geholpen om hun wensen om te toveren tot een tekening van hun droombadkamer. Kees en Annie zijn dan ook erg te spreken over de klantenservice. De mannen van de bezorging waren erg vriendelijk en hebben alles netjes binnen gezet.

Kees en Annie

Eenheid in de woning

Naast de badkamer hebben Annie en Kees ook hun toiletruimte verbouwd. Ze hebben er voor gekozen om dezelfde stijl als de badkamer door te trekken. De toiletpot hebben ze wit gehouden en de accessoires zwart wat een enorm stoer en rustig uiterlijk geeft.

In de toiletruimte is er voor een fonteinset gekozen met een natuursteen hoekfonteintje. Ieder natuurstenen fonteintje is uniek. Daardoor zul je er nooit een tegenkomen die precies hetzelfde is.

De tip van Kees en Annie:"De tip aan iedereen is om jezelf goed in te lezen en de tijd te nemen om een badkamer uit te zoeken. Daarnaast moet je je nieuwe badkamer zien als een upgrade van je oude badkamer. Dus neem alle dingen die je fijn vond mee en laat je frustraties achter.”

toiletruimte_grijs
Duravit ME by Starck combipack toiletset compact en randloos wit
Ben Hoekfontein 1 kraangat 30x30x10 cm Hardstenen Zwart
Ben Lavion fonteinkraan Gestructureerd zwart

Shop the look:

Hoofddouche zwart
Ben Lavion 250 inbouw regendoucheset Ø25cm gestructureerd zwart
wastafelkraan_mat_zwart
Ben Lavion Verhoogde wastafelkraan Gestructureerd Zwart
Ben Santi ronde waskom Ø43x13cm beton
zwarte_radiator
Ben Paros designradiator 675W 60,5x154,3cm mat zwart
saqu_wand
Saqu Modulo inloopdouche incl. handdoekhouder en antikalk 120x210cm mat zwart
licht_houten_meubel
Thebalux Beat 2.0 Wastafelonderkast 140x45x50 cm Natural Oak
bediegsknop_toilet
Ben Nemano bedieningspaneel mat zwart voor Ben BPF en BPSF
bedieningsknop
Ben Lavion Square C Afbouwset voor 3-weg omstelling en thermostaat Gestructureerd zwart

Hier is over nagedacht!

Zwarte kranen staan erom bekend dat ze net wat meer onderhoud nodig hebben dan andere kleuren. Maar Kees en Annie zijn hier slim mee omgegaan. Allereerst hebben ze voor een inbouw regendouche gekozen. Hierdoor heb je geen glijstang waar aanslag op kan komen, dat scheelt poetsen! Daarnaast hebben ze de bedieningsknoppen buiten het waterbereik geplaatst bij de inloop van de douche. Zo is er minder kans voor kalkvorming én is de douche al lekker warm op het moment dat ze eronder stappen.

Het favoriete moment in de badkamer: “​Het douchen is voor ons echt een feestje. De inloopdouche is enorm ruim dus je komt niet met je armen tegen de muur aan. Daarnaast hebben we een brede douchekop die voor extra luxe zorgt.”

Binnen bij:

Bekijk ook andere binnenkijkers: