Tips en tricks voor een opgeruimde badkamer

Tips en tricks voor een opgeruimde badkamer

Shampooflessen, handdoeken, scheermesjes en andere badkamerspullen die rondslingeren; we kennen het allemaal. Je badkamer hoort een plek te zijn waarin je tot rust komt en op een ontspannen manier aan de dag begint. Om ervoor te zorgen dat jouw badkamer weer spik en span wordt, geven we je graag verschillende tips en tricks. Zo geniet je iedere dag weer van een opgeruimde badkamer.

Minder is meer!

Je badkamer is geen verzamelplek voor spullen. Zorg er dan ook voor dat je lege verpakkingen weggooit en producten die je niet meer gebruikt weggeeft aan bijvoorbeeld vrienden en vriendinnen. Heb je na de zomer nog steeds je zonnebrandcrème en aftersun op een zichtbare plek staan? Berg deze dan op. Zet alleen producten die je dagelijks nodig hebt op een goed bereikbare plek. Berg andere producten op in een kast of geef ze weg.

Badkamermeubels

Om voor genoeg opbergruimte te zorgen kies je natuurlijk voor de meest ideale badkamermeubels. Naast een praktisch wastafelmeubel zijn er nog veel meer handige opbergmogelijkheden. Mandjes, plankjes, kastjes en haken zijn ideale manieren om je spullen overzichtelijk op te bergen. Of wat dacht je van een spiegelkast? In veel huishoudens staat de wastafel vol met badkamerspullen. Dit zorgt voor een rommelig geheel. Berg deze losse spulletjes op in de spiegelkast en je badkamer oogt ineens veel meer opgeruimd.

+
Ben Vario badmeubelset 80x52cm Glans Wit met mineraalmarmeren wastafel
+
Ben Vario badmeubelset 120x52cm Denver Eiken met mineraalmarmeren wastafel
+
Ben Vario Spiegelkast met spiegelmelamine omtrokken zijpanelen 120x14x75 cm

Houd lades geordend

Wanneer je ’s ochtends moet haasten om te gaan werken is er niets vervelender dan dat je bijvoorbeeld je föhn, make-up of haarproducten niet kunt vinden. Zorg ervoor dat ieder product een vaste plek krijgt in de badkamer. Hiermee voorkom je een stressvolle ochtend. Plaats een ladeverdeler in de lade en geef je badkameraccessoires een vaste plek. Zo voorkom je een rommelige, onoverzichtelijke lade. Om haarelastiekjes, klemmetjes en andere kleine spulletjes op te bergen kun je het beste een mand kopen. Zo heb je al je spulletjes bij elkaar en hoef je niet bang te zijn om ze kwijt te raken.

+
Alapa Assist Accessoires Box 2 Amerikaans Noten
+
Alape Assist Planchet Aluminium 80x10x5 cm Mat Zwart
+
Alape FU-Serie Indeling voor Ordeningsbox Mat Zwart

Houd de was van de vloer

Je badkamer oogt direct rommelig wanneer de was op de vloer slingert. Plaats een wasmand om je was in op te bergen en laat de badkamer weer stralen. Bovendien kun je de vloer sneller en eenvoudiger reinigen wanneer de was netjes opgeborgen is. Wist je dat het ook mogelijk is om de wasmand aan de muur te hangen? Zo kun je de vloer ook eenvoudig onder de wasmand schoonmaken. Zorg er wel voor dat het ook mogelijk is om de wasmand los te maken van de muur, zodat je deze makkelijk naar de wasmachine kunt brengen. Heb je genoeg kastruimte? Plaats de wasmand dan in de kast en creëer zo een opgeruimde uitstraling.

+
Sealskin Geometric Wasmand Grijs

Geniet van je opgeruimde badkamer!

Wil jij direct aan de slag met het opruimen van je badkamer? Bekijk dan de handige opbergmogelijkheden in het ruime assortiment van de Saniweb webshop. Hier vind je diverse badkamerkasten, wastafelmeubels, maar ook handige handdoekhouders. Heb je vragen over de diverse mogelijkheden? Stel je vragen dan aan een van onze online adviseurs. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bovendien profiteer je bij Saniweb altijd van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en een scherpe prijs!

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op