Opbouwspot

Ben je op zoek naar een opbouwspot om jouw badkamer te verlichten? Bekijk dan de opbouwspots van Saniweb! Met deze verlichting zorg je dat jouw badkamer mooi en sfeervol verlicht wordt. Nieuwsgierig? Bekijk de producten in de webshop!

De voordelen van een opbouwspot

Een opbouwspot heeft een aantal voordelen. Eén van de grootste is dat je een spotje kunt plaatsen zonder in het plafond te breken of te hakken zoals bij een inbouwspot. Je kunt ze gemakkelijk bevestigen aan het plafond of aan de wand. Het voordeel van opbouwspots ten opzichte van gewone lampen is dat je spots in elke gewenste richting kunt laten schijnen. Zo kun je een bepaalde hoek of meubel prachtig uitlichten.

Verschillende stijlen

Opbouwspots zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen waardoor je altijd een lamp kunt vinden die past bij de stijl van jouw badkamer. Zo heb je bijvoorbeeld losse spotjes geplaatst op een ronde vorm of op een vierkant, waarbij je de lampjes goed kunt zien. Of je hebt inbouwspots waarbij de verlichting indirect is door een omhulsel er omheen, zoals de Ben cubes.

Eén, twee of drie spots

Afhankelijk van de hoeveelheid licht die je wilt, kun je meerdere spotjes in de badkamer plaatsen. Vaak bestaan opbouwspots uit één lamp maar je hebt er ook met twee of drie spotjes, zodat je meerdere hoeken in de badkamer kunt uitlichten. Daarnaast is het handig om goed te kijken waar je de spot plaatst en of deze goed beschermd is tegen water. Wil je de spot bijvoorbeeld vlak naast de douche plaatsen, dan moet een spot een hoge beschermingsgraad tegen vocht hebben.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een opbouwspot of meerdere opbouwspotjes om je badkamer prachtig mee te verlichten? Bekijk de producten in de webshop en vindt het ideale spotje voor jou! Bij Saniweb profiteer je altijd van de laagste prijs garantie. Bovendien worden de producten gratis thuis gebracht op een door jou gekozen moment.