Led strip

Door het plaatsen van een led strip in de badkamer worden meubels prachtig uitgelicht, waardoor ze lijken te zweven in de ruimte. Daarnaast zorgt led verlichting ervoor dat er een fijne sfeer ontstaat in de badkamer zodat jij er heerlijk kunt ontspannen. Overweeg jij om een led strip te plaatsen? Bekijk de producten in de webshop en vind de perfecte led strip voor jouw badkamer. Ben je op zoek naar andere badkamerverlichting? Bekijk hier dan alle badkamerverlichting.

3 producten
 • Ben Line LED strip 1 meter Wit / Aluminium

  0 reviews
  112,36 Incl. BTW
  Morgen gratis bezorgd
 • Emco System 2 Spiegelklemlamp LED Horizontaal 50 cm Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 253,- 186,27 Incl. BTW 26% Korting
  Leverbaar
 • Emco System 2 Spiegelklemlamp LED Horizontaal 40 cm Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 223,- 164,13 Incl. BTW 26% Korting
  Leverbaar
3 producten

Een prachtige sfeerverlichting door de led strip

De led strip is de ideale verlichting om sfeer aan te brengen in de badkamer. Doordat de led verlichting wordt gebruikt als indirecte verlichting waarbij de lichtpunten zelf niet zichtbaar zijn, is het licht niet te fel. Bovendien kun je de verlichting op allerlei manieren aanbrengen zodat je ook bepaalde meubels of hoeken in de badkamer kunt uitlichten. Door licht op een bepaalde manier te plaatsen, krijg het meubel een ‘zwevend’ effect.

Waar plaats je de led verlichting?

Led strips kun je op verschillende manieren plaatsen. Een veel gebruikte manier is om led strips achter een spiegel te plaatsen zodat je langs de randen gedempt licht krijgt. Hierdoor lijkt de spiegel los te komen van de muur en wordt het een echte blikvanger in de badkamer. Ook randen in de douche of langs het bad zijn populaire plekken om led strips aan te brengen zodat daar een gezellige sfeer ontstaat.

Verschillende verlichting

Met de verlichting in de led strips kun je verschillende sferen creëren. Met het gebruik van gekleurd licht krijg je een spannend effect, terwijl je bij warm wit licht een intieme sfeer creëert. Het is daarnaast handig om op de waterdichtheid te letten bij de led strips. Ga bij led strips in de badkamer minimaal voor IP65 led strips. Wanneer je de strip in de douche wilt plaatsen is IP67 een goede beschermingsgraad tegen water.

Bekijk de producten

Ben jij enthousiast geworden en wil jij een led strip plaatsen in de badkamer? Bekijk dan de verschillende producten in de webshop en vind de ideale led strip voor jouw badkamer. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.