Plafondlamp

Ben je op zoek naar een mooie plafondlamp voor in de badkamer? Saniweb biedt verschillende plafondlampen waarmee je badkamer prachtig verlicht wordt. Bovendien zijn de lampen voorzien van LED verlichting waardoor je lamp weinig energie verbruikt en lang meegaat. Overweeg jij een plafondlamp in je badkamer te hangen? Bekijk dan de producten in de webshop en vind de ideale lamp voor jou!

11 producten
11 producten

Plafondlampen: dé manier om je badkamer in één keer te verlichten!

Plafondlampen zijn veruit de populairste lampen in de badkamer. Ze zorgen ervoor dat je badkamer in één keer verlicht wordt wanneer je de lichtschakelaar omzet. Plafondlampen zijn er in verschillende soorten. Saniweb biedt onder andere diverse hanglampen waarmee je een bijzondere sfeer creëert in de badkamer.

LED verlichting: goedkoop en duurzaam

De plafondlampen in het assortiment zijn voor het grootste deel voorzien van LED lampen. Het voordeel van LED verlichting is dat het zeer duurzaam is en tot wel 10 keer minder stroom verbruikt dan gloeilampen of halogeenlampen. Dit is beter voor je portemonnee en het milieu!

IP-waarde van de lamp

Wanneer je een plafondlamp kiest voor in de badkamer is het goed om rekening te houden met de IP-waarde van de lamp. Deze geeft namelijk de beschermingsgraad tegen vocht aan. Hangt je plafondlamp in de buurt van een kraan of opspattend water? Kies dan voor een beschermingsgraad van IP-44. Wanneer je de lamp in de buurt van de douche of het bad wilt hangen is een beschermingsgraad van IP-65 betere bescherming tegen vocht.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een plafondlamp om je badkamer prachtig mee te verlichten? Bekijk de producten in de webshop en vindt de ideale plafondlamp voor jou! Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.