Muurlamp

Een muurlamp is de ideale manier om meer licht te brengen in de badkamer. Niet alleen moet een muurlamp in de badkamer praktisch en veilig zijn, het is ook belangrijk dat de lamp er stijlvol uitziet wanneer deze aan de muur hangt. Ben jij op zoek naar een mooie muurlamp voor de badkamer? Bekijk de producten in de webshop en vind de ideale lamp voor jou!

14 producten
14 producten

Verlicht je badkamer sfeervol met een muurlamp

Een muurlamp geeft licht en is een stijlvolle toevoeging aan je badkamer. Doordat de lamp aan de muur hangt, springt deze namelijk meteen in het oog. Een muurlamp, of wandlamp zoals deze ook wel wordt genoemd, kan daarnaast een mooie tweede lamp zijn naast een plafondlamp. Zeker bij grotere badkamers kan een extra lichtpunt heel fijn zijn.

Verschillende stijlen

Saniweb biedt diverse muurlampen in verschillende stijlen, zodat je altijd een lamp kunt vinden die past bij de stijl van jouw badkamer. Klassiek, modern, industrieel of landelijk, voor elke stijl hebben we een bijpassende lamp. Zo bieden we lampen in verschillende kleuren, zoals aluminium, chroom, nikkel en wit. Daarnaast zijn er ook lampen van glas in diverse vormen en afmetingen.

Bescherming tegen vocht

Naast de stijl is ook de veiligheid van de muurlamp van groot belang wanneer deze in de badkamer hangt. Je hebt daar namelijk te maken met opspattend water en vocht. De muurlampen in het assortiment van Saniweb zijn voorzien van optimale bescherming zodat je de lamp ook naast de wastafel of de douchecabine kunt ophangen.

Bekijk de producten

Ben je enthousiast geworden over muurlampen en overweeg je een nieuwe lamp op te hangen in jouw badkamer? Bekijk het assortiment muurlampen in de webshop. Wellicht zit de ideale lamp voor jou erbij! Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.