Afvoer en sifon

Of je nu een wastafel of een gootsteen plaatst, je hebt een afvoer en sifon nodig om het water af te voeren. De afvoer en sifon zorgen er daarnaast voor dat je geen vervelende luchtjes uit het riool ruikt. Saniweb heeft een uitgebreid assortiment in verschillende vormen en materialen. Bekijk hier ons aanbod en vind de ideale toebehoren voor jouw wastafel of gootsteen.

284 producten
284 producten

Een afvoer en sifon voor elke wastafel

Een afvoer en sifon zijn er in verschillende afmetingen. Sifons hebben tegenwoordig veel verschillende vormen. Zo heb je bekersifons, buissifons, U-sifons en andere vormen. Sommigen nemen meer ruimte in dan anderen. Wil je graag wat meer ruimte overhouden in je wastafelmeubel, houdt hier dan rekening mee en kijk naar de afmetingen van de sifon.

Sifons die gezien mogen worden

Het goedkoopste materiaal voor de sifon en afvoer is nog altijd kunststof. Dit is niet het mooiste materiaal dus wil je de sifon te verbergen dan kan je er een sifonkap overheen zetten. Is de sifon zichtbaar, dan is het een stuk mooier om voor een ander materiaal te gaan zoals messing, chroom of RVS. Kies je een designsifon in deze materialen, dan is een sifonkap of wastafelmeubel ook niet meer nodig om je sifon te verbergen. Deze mogen namelijk gezien worden! Een bijpassende afvoer maakt het geheel helemaal af.

Zelf je sifon en afvoer aansluiten

Ga je zelf je wastafel of gootsteen ophangen en je afvoer en sifon aansluiten? Bekijk dan ook ons aanbod montagespullen. Hier vind je onder andere bevestigingssets, kit en andere spullen die je nodig hebt.

Bekijk de producten

Wil jij de ideale afvoer en sifon vinden voor jouw wastafel of gootsteen? Bekijk dan ons aanbod in de webshop. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.