Kranen reiniger

Met kranen reiniger zorg je ervoor dat al jouw kranen schoon en hygiënisch blijven. De kraan, in zowel de keuken als de badkamer, is een veelgebruikt object. Bovendien gebruik je deze kraan vaak om je handen of andere dingen mee schoon te maken en daarom is het belangrijk om het hygiënisch te houden. Bij Saniweb vind je meerdere reinigingsproducten voor jouw kranen. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan direct de producten in de webshop of lees meer over de producten.

Tip: Advies over kraanonderhoud

6 producten
 • Grohe GROHclean Professional kranenreiniger

  3 reviews
  Adviesprijs 24,- 20,95 Incl. BTW 13% Korting
  Maandag bezorgd
 • Grohe Sproeikap

  0 reviews
  30,- Incl. BTW
  Leverbaar
 • Grohe Sensia Arena Ontkalker

  0 reviews
  35,- Incl. BTW
  Leverbaar
 • Grohe Sensia Arena Ontkalkingsset

  0 reviews
  39,34 Incl. BTW
  Leverbaar
 • Grohe Sensia Arena Flacon voor ontkalking

  0 reviews
  14,- Incl. BTW
  Leverbaar
 • Grohe Grohe Blue Bio-Clean Cartridge

  0 reviews
  50,96 Incl. BTW
  Leverbaar
6 producten
Een hygiënische kraan

Niets is zo belangrijk als een hygiënische kraan. De kraan gebruik je dagelijks voor verschillende doeleinden. In de keuken vooral voor het wassen van groenten, fruit en de afwas, maar ook het wassen van je handen doe je hier meerdere keren per dag. Hetzelfde geldt voor de badkamer, waar je daarnaast je tanden poetst en je gezicht wast. Bij al deze dagelijkse bezigheden speelt hygiëne een grote rol. Daarom is het zeer belangrijk om de kraan regelmatig goed schoon te maken met de juiste kranen reinigers.

Het aanbod kranen reinigers bij Saniweb

In de webshop vind je een ruime diversiteit aan reinigingsproducten voor jouw keuken- of badkamerkraan. Naast een schoonmaakspray vind je ook diverse artikelen voor het ontkalken van de kraan. Vooral in gebieden met hard water komt kalkvorming voor. Met de juiste producten is dit geen enkel probleem en is de kalkaanslag binnen een handomdraai weer verdwenen. De schoonmaakspray zorgt ervoor dat de kraan weer netjes schoon wordt en glanst als nieuw.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar de juiste reinigingsproducten voor jouw keuken- of badkamerkraan? Bekijk dan het uitgebreide assortiment in de webshop van Saniweb. Hier vind je diverse producten voor verschillende doeleinden. Heb je gevonden wat je zoekt? Bestel dan gemakkelijk en snel het product naar keuze en profiteer van een snelle bezorgservice.