Accessoire reiniger
loader
Bezig met laden...
1 product

Een accessoire reiniger is nodig voor het schoonhouden van jouw accessoires. Dit is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de accessoires zelf. Het onderhoud zorgt ervoor dat de accessoires lang mee gaan. Kies daarom voor een geschikte accessoire reiniger. Ben je benieuwd naar de accessoire reinigers van Saniweb? Lees dan verder of bekijk de producten direct in de webshop.

Looox Wood Maintenance Set
Looox Wood Maintenance Set
Adviesprijs 35,00
prijs 29,63
truck Maandag bezorgd
Niet gevonden wat je zocht?
1 product

Het assortiment accessoire reinigers

Accessoires dien je regelmatig schoon te maken. Dit is niet alleen goed voor de hygiëne in je badkamer, maar ook zullen de producten hierdoor langer meegaan. In de badkamer wordt vaak gebruik gemaakt van rvs accessoires, zoals toiletrolhouders en closetborstelsets. Op rvs ontstaan snel vlekken van vingerafdrukken. Vanuit het oogpunt van hygiëne en uiterlijk dient rvs regelmatig te worden gereinigd. Daarnaast dienen vooral accessoires van hout goed behandeld te worden in de badkamer. Hout is namelijk een natuurproduct dat krimpt of uitzet afhankelijk van de omgevingstemperatuur en vochtgehalte.

    Een aantal accessoire reinigers worden hieronder kort toegelicht:

  • Rvs-onderhoudsspray: De rvs-onderhoudsspray haalt vette vingervlekken weg en zorgt dat er niet snel nieuwe vlekken ontstaan op het accessoire.
  • Wood maintenance set: Met de Wood maintenance set behoud je het originele uiterlijk van de houten accessoires in jouw badkamer.
  • Wood repair set: Met de Wood repair set herstel je het originele uiterlijk van de houten accessoires in jouw badkamer.
  • Reinigingsdoekjes: Reinigingsdoekjes zorgen voor het reinigen van de accessoires. De reinigingsdoekjes zijn goed te combineren met de rvs-onderhoudsspray. Maak het doekje vochtig, wrijf het rvs op en spuit het in met de onderhoudsspray.
  • Bekijk de producten

    Ben jij op zoek naar een goede accessoire reiniger? Bekijk dan de producten in de webshop van Saniweb. Weet je niet precies welke accessoire reiniger jij nodig hebt en wil je hier graag advies over? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering!