Belgisch hardsteen

Belgisch hardsteen is een erg populaire tegelsoort die we steeds vaker terugzien in sanitaire ruimtes. Belgisch hardsteen wordt voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Voornamelijk in de badkamer en het toilet, maar ook in de keuken zien we dit materiaal vaak terug. In het aanbod van Saniweb vind je diverse producten van Belgisch hardsteen of keramische tegels met een Belgisch hardstenen look. De producten kenmerken zich niet alleen door de aantrekkelijke, natuurlijke uitstraling, maar ook nog eens door het eenvoudige onderhoud. Denk jij er ook aan om gebruik te maken van Belgisch hardsteen tegels in jouw woning? Bekijk en bestel de producten hier in het assortiment van Saniweb.

46 producten
Pagina
46 producten
Pagina

Wat is Belgisch hardsteen?

Belgisch hardsteen is een soort van kalksteen dat uit de Belgische Ardennen afkomstig is. Het zijn vooral de fossielen en andere kleine organismen die ervoor zorgen dat Belgisch hardsteen over deze bijzondere karakteristieken beschikt. De oneffenheden in het oppervlak van Belgisch hardsteen zorgen er bovendien voor dat het een natuurlijke uitstraling heeft. De Belgisch hardstenen producten hebben niet alleen een bijzondere, natuurlijke uitstraling, maar zijn ook erg eenvoudig in onderhoud. Kortom, kies je voor Belgisch hardsteen? Dan kies je voor een praktisch en stijlvol product.

Geschikt voor elke sanitaire ruimte

Belgisch hardsteen is uitstekend bestand tegen vocht en zuren. Hierdoor is het een perfect product voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer of het toilet. Ieder product van Belgisch hardsteen is uniek, waardoor je nooit dezelfde badkamer tegen zult komen. Zo wijkt bijvoorbeeld ieder Belgisch hardsteen vloertegel af qua gemêleerdheid. Ook kun je zelf de kleur aangeven en kiezen hoe je de zijkanten van de tegels gesneden wilt hebben.

Bekijk en bestel in onze webshop

Spreken de bijzondere en unieke eigenschappen waar Belgisch hardsteen over beschikt jou ook aan? Wil je dan ook graag tegels die zijn vervaardigd uit dit materiaal bestellen? Dat kan! Hier bij Saniweb bestel je bijvoorbeeld een Belgisch hardsteen vloer tegen een scherpe prijs. Bestellingen vanaf een bedrag ter waarde van 50 euro worden geheel gratis thuisbezorgd.