Terrazzo tegels

Terrazzo tegels zijn keramische tegels met een decoratief en kleurrijk karakter. Creëer een prachtige mediterrane sfeer in iedere ruimte met Terrazzo tegels. Deze tegels kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden en sommige zijn geschikt voor het betegelen van zowel muren als vloeren. Dit maakt de tegels heel geschikt voor badkamers, woonkamers en dus ook voor je terras. Geniet van deze tegels die stuk voor stuk uniek zijn.

168 producten
168 producten

Het ontstaan van Terrazzo tegels

Terrazzo tegels zijn vervaardigd uit marmeren korrels die in klei gedrukt worden. Hierdoor is geen enkele tegel hetzelfde. De tegels worden eerst gedroogd en daarna gepolijst. Door deze techniek krijgen de tegels een mediterrane uitstraling. Zo krijgt iedere vloer een unieke uitstraling en kun je er prachtige patronen mee creëren. Wat ook heel leuk kan zijn, is om een deel van de vloer of muur met deze tegels te betegelen en voor het overige oppervlak een andere neutrale, egale kleur te kiezen. Door het ruime assortiment kun je oneindig veel combineren.

Saniweb biedt een groot assortiment

Door het ruime aanbod Terrazzo tegels bij Saniweb kun je altijd een tegel vinden die past bij je wensen. De tegels hebben verschillende kleuren en zijn uniek door de korrels die erin verwerkt zijn. Kies uit een neutrale hoofdkleur, zoals grijs, antraciet, crème of bruin. Liever iets uitdagends? Kies dan voor een tegel met veel verschillende korrelkleuren of met een blauwe of groenige tint. Naast kleur hebben de tegels verschillende formaten, zodat je kunt kiezen uit een betegelde muur of vloer met veel voegen of juist minder voegen. Hierbij geldt: hoe minder voegen, hoe groter de ruimte oogt. In ieder geval krijg je met deze tegels, welke tegel je ook kiest, een Zuid Europese uitstraling: warm, vrolijk, decoratief, gezellig en kleurrijk.

Bekijk de Terrazzo tegels in onze webshop

Ben jij op zoek naar tegels met een mediterrane uitstraling? Kies dan voor Terrazzo tegels. Deze tegels hebben een unieke uitstraling en geven iedere ruimte een warme Zuid-Europese look. Door de verschillende kleuren en afmetingen kun je altijd een tegel vinden die past bij de ruimte en jouw wensen. Bekijk ons assortiment en zoek de tegel uit die past bij jouw stijl. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.