Leisteen tegels

Leisteen tegels zijn een luxe, natuurlijke basis voor iedere sanitaire ruimte. De natuurstenen tegels hebben een levendig uiterlijk dankzij de bijzondere structuur en kleurnuances. Ook keramische tegels met een leisteenlook kenmerken zich door deze stijlvolle look. Leisteen vloertegels en wandtegels in diverse tinten, soorten en maten ontdek je bij Saniweb. Bekijk hieronder de leisteen tegels uit het aanbod en lees meer over de mogelijkheden.

196 producten
196 producten

Wat is leisteen?

Leisteen is een echte natuursteen die in de bergen gevonden wordt en ontstaat uit klei. De keramische tegels met leisteenlook hebben dan ook een duidelijke natuurlijke uitstraling. Bijvoorbeeld door een grove structuur of door het gebruik van natuurlijke kleurnuances. Je ruimte krijgt daarom met leisteentegels een levendige sfeer. Bovendien hebben de structuur en gemêleerde kleuren als voordeel dat vuil er minder snel zichtbaar op is.

Verschillende soorten verkrijgbaar

Bij Saniweb kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment wand- en vloertegels met leisteenlook. Er zijn verschillende afmetingen, structuren en kleurschakeringen verkrijgbaar die allemaal een eigen effect geven. Ook heb je keuze in de manier waarop de zijkanten gesneden zijn. Voor een strakke look kies je voor de gerectificeerde zijkant (rettificato). Houd je van een natuurlijke uitstraling met oneffenheden, dan kun je kiezen voor de getrommelde zijkant (anticato).

Toepassingen van leisteentegels

Leisteentegels zijn verkrijgbaar als wand- en vloertegel. Omdat er zoveel verschillende afmetingen en kleurschakeringen zijn, kies je wat het beste past bij jouw ruimte en smaak. Grote donkere tegels passen beter bij de vloer. Lichtere tegels aan de wand laten een ruimte groter ogen. Waar je ook kiest voor een leisteentegel, elke ruimte krijgt levendigheid door deze bijzondere tegel.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een tegel met natuurlijke uitstraling? Bekijk dan het assortiment leisteentegels in de webshop van Saniweb. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.