Leisteen tegels

Met leisteentegels krijgt je ruimte een natuurlijke uitstraling. De keramische tegels met leisteenlook kenmerken zich door duidelijke sporen van de natuur die je terugziet in de structuur en kleurnuances van de tegels. Leisteentegels zijn daardoor levendig en geschikt voor elke woonruimte. Ontdek deze bijzondere tegel bij Saniweb.

228 producten
228 producten

Wat is leisteen?

Leisteen is een echte natuursteen die in de bergen gevonden wordt en ontstaat uit klei. De keramische tegels met leisteenlook hebben dan ook een duidelijke natuurlijke uitstraling. Bijvoorbeeld door een grove structuur of door het gebruik van natuurlijke kleurnuances. Je ruimte krijgt daarom met leisteentegels een levendige sfeer. Bovendien hebben de structuur en gemêleerde kleuren als voordeel dat vuil er minder snel zichtbaar op is.

Verschillende soorten verkrijgbaar

Bij Saniweb kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment wand- en vloertegels met leisteenlook. Er zijn verschillende afmetingen, structuren en kleurschakeringen verkrijgbaar die allemaal een eigen effect geven. Ook heb je keuze in de manier waarop de zijkanten gesneden zijn. Voor een strakke look kies je voor de gerectificeerde zijkant (rettificato). Houd je van een natuurlijke uitstraling met oneffenheden, dan kun je kiezen voor de getrommelde zijkant (anticato).

Toepassingen van leisteentegels

Leisteentegels zijn verkrijgbaar als wand- en vloertegel. Omdat er zoveel verschillende afmetingen en kleurschakeringen zijn, kies je wat het beste past bij jouw ruimte en smaak. Grote donkere tegels passen beter bij de vloer. Lichtere tegels aan de wand laten een ruimte groter ogen. Waar je ook kiest voor een leisteentegel, elke ruimte krijgt levendigheid door deze bijzondere tegel.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een tegel met natuurlijke uitstraling? Bekijk dan het assortiment leisteentegels in de webshop van Saniweb. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.