Spiegel met verlichting

Een spiegel is een onmisbaar product in iedere badkamer. Denk maar aan het in model brengen van je haren, het opdoen van make-up of voor het scheren. Een goede spiegel is daarom van essentieel belang. Ook is een goede verlichting hierbij onmisbaar. Nog fijner is het als de spiegel een ingebouwde verlichting heeft. Er zijn veel varianten spiegels met verlichting verkrijgbaar bij Saniweb. Naast dat deze spiegels erg handig zijn, zijn ze ook nog eens een mooie decoratieve toevoeging in jouw badkamer. Ben je benieuwd geworden naar het assortiment spiegels met verlichting? Lees dan snel verder of bekijk direct de producten in de webshop van Saniweb.

Tip: Advies over badkamerspiegels

394 producten
394 producten

Het assortiment spiegels met verlichting

De spiegels met verlichting van Saniweb zijn perfect voor in de badkamer en het toilet. De spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen en sluiten hierdoor goed aan op de gewenste stijl in jouw badkamer of toilet. Zo past een strakke rechthoekige spiegel bijvoorbeeld goed in de moderne badkamer en zorgt een ronde spiegel voor een bijzondere uitstraling in de industriële badkamer.

De verlichting

In het assortiment spiegels van Saniweb zijn er ook meerdere mogelijkheden voor de locatie van de geïntegreerde verlichting. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een enkele of dubbele verlichting, een verlichting links, rechts, boven en/of onder. Wanneer je kiest voor een geïntegreerde verlichting aan zowel de onder- als bovenzijde, schijnt het licht recht op je gezicht en heb je geen last van schaduwen.

Bekijk onze producten

Bent u op zoek naar een spiegel met verlichting voor in je badkamer of wil je meer inspiratie opdoen? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar. Bekijk de spiegels met verlichting in de webshop van Saniweb en profiteer direct van een uitgebreid assortiment, de beste prijs en een snelle levering.