Montage

Uniek in Nederland: sanitair montage! De installateur zorgt ervoor dat het door jou gekozen product of de onderdelen van je badkamer of toilet zorgvuldig en juist wordt gemonteerd en controleert na de montage of alles naar behoren werkt. Lekker makkelijk én je voorkomt zo de kans op (water)schade. Meer informatie over onze montageservice vind je hieronder. Bekijk ook de montagevoorwaarden.

Hoe kan ik mijn sanitair laten monteren?
Bij de aanschaf van het sanitair kun je bij Saniweb aangeven dat je het product wilt laten monteren. Je ziet dan direct de prijs van de montage (excl. €30 voorrijkosten). Wij gaan vervolgens op zoek naar een geschikte aannemer die het betreffende product bij jou komt monteren. Binnen vijf werkdagen neemt de aannemer contact met je op om een montage afspraak te maken. De producten worden bij jou thuis bezorgd op het bezorgmoment dat je zelf uitkiest tijdens het bestellen.
Bij Saniweb krijgt je altijd de beste prijs. Dat geldt ook voor onze unieke montageservice. We rekenen eenmalig € 30,- voorrijkosten, vervolgens betaal je een vaste montageprijs per artikel, waarvoor de afgesproken montagewerkzaamheden worden uitgevoerd. Eventueel meerwerk wordt door de aannemer zelf gefactureerd, uiteraard altijd in overleg met jou. Om je alvast een indruk te geven van onze prijzen, hebben wij hieronder een aantal montageprijzen in een tabel gezet:
Kranen Prijs Douche Prijs
Montage keukenkraan €45 Inmeten douche/bad €45
Montage 3-in-1 kokend water kraan €155 Montage douchewand/cabine tot 90cm €215
Montage wastafelkraan €45 Montage douchewand/cabine vanaf 90cm €275
Montage bidetkraan €45 Montage glijstangset €15
Montage opbouw douchekraan €30 Montage Sunshower Combi €175
Montage douchesysteem €115 Montage Sunshower Pure & Deluxe inbouw €75
Montage opbouw badkraan €30 Accessoires  
Montage fonteinkraan €30 Montage accessoire (1 stuk) boren €15
Toilet   Meubels  
Montage toilet met douchefunctie €180 Montage spiegel zonder verlichting €15
Montage toiletzitting met douchefunctie €150 Montage spiegel met verlichting €45
Vervangen urinoir €60 Montage spiegelkast zonder verlichting €20
Montage scheidingswand urinoir €30 Montage spiegelkast met verlichting €60
Montage bidet €75 Montage badmeubel met enkele wasbak €175
Vervangen closetpot €35 Montage badmeubel met dubbele wasbak €205
Wastafels   Baden  
Montage fontein €30 Montage badwand €60
Montage wastafel €30    
Montage/vervangen sifon €15    
Onze installateurs werken volgens strikte montagerichtlijnen, zijn getraind om eventuele problemen te voorkomen en wanneer nodig, deze direct op te lossen. Hierdoor ben jij verzekerd van topkwaliteit! Bovendien ontvang je 3 jaar garantie op het product en de montage.
Hoewel Saniweb alleen professionele monteurs in dienst heeft, kan het voorkomen dat er onverhoopt iets mis gaat. Daarom bieden wij standaard drie jaar garantie op zowel onze producten als het montagewerk. Hierdoor ben je verzekerd van sanitair dat werkt zoals het hoort.