Vintage tegels

Vintage tegels

Wil je graag vroegere sferen in je badkamer of toilet creëren en wegdromen naar tijden die je alleen van oude films kent? Kies dan voor vintage tegels. Deze tegels hebben een verouderde uitstraling, waarmee je je badkamer of toilet een nostalgische sfeer geeft. De vintage look past perfect bij een oud huis, maar ook in een moderne omgeving contrasteren deze tegels mooi. In combinatie met strak vormgegeven sanitair bijvoorbeeld zorgen ze voor een sfeervolle uitstraling.

De verschillende series vintage tegels

Bij Saniweb kun je kiezen uit drie verschillende series vintage vloertegels met hun eigen karakteristieken. De Vintage-serie met natuursteenlook is verkrijgbaar in verschillende tinten en lijkt op afgesleten natuursteen. De Stone Evolution-serie heeft meer oneffenheden dan de Vintage-serie en lijkt daardoor op ruwe, ongepolijste stenen. De Vintage Wood-tegels bestaan uit stroken ruw hout, althans zo lijkt het, allemaal met verschillende kleuren en oneffenheden voor de vintage look.

Metrotegels en Spaanse tegels

Metrotegels zijn ook het perfecte voorbeeld van tegels met een vintage look. Dit type tegel heeft een echte jaren ‘30 look en past daardoor perfect in nostalgische ruimtes. Daarnaast kunnen Spaanse tegeltjes ook perfect gebruikt worden voor een vintage look ruimte. Combineer de juiste kleuren met elkaar en jouw ruimte komt er ongetwijfeld bijzonder uit te zien.

Kies je kleur

Binnen de series zijn de vintage tegels verkrijgbaar in verschillende kleuren die mede de uitstraling van je badkamer of toilet bepalen. Zo kies je met de ‘greige tegels’, een kleur tussen beige en grijs in, voor een warme en zonnige sfeer en waan je je in een mediterrane omgeving. De grijze en zwarte tegels zorgen juist voor een klassieke uitstraling. Voor een robuuste en stoere sfeer in je badkamer of toilet, kies je voor de vintage houtlook.

Retro met vintage tegels

Houd je van tegels met een nostalgische, verouderde look? Kies dan voor mooie vintage tegels. Bekijk het assortiment bij Saniweb en maak je eigen keuze. Hieronder hebben wij voor jou alvast een aantal mooie vintage series op een rijtje gezet:

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op