Toiletblokjes

In vrijwel ieder toilet worden ze wel gebruikt: toiletblokjes. Toiletblokjes zorgen voor een frisse geur en een hygiënische reiniging van het toilet waarbij bacteriën gedood worden. Veel mensen geven tegenwoordig de voorkeur aan een toilet dat voorzien is van een speciale toiletblokhouder, omdat de wc hiermee hygiënischer wordt gereinigd dan bij een losse variant aan de spoelrand van het toilet. Kies daarom uit ons ruime assortiment het toiletblok dat speciaal voor jouw wc-merk gemaakt is. Zo profiteer je na ieder toiletbezoek van een schoon en fris toilet.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Welk toiletblok past bij mijn wc?

Aangezien de grootte en vorm van de toiletblokhouder per merk kan verschillen, beschikt Saniweb over verschillende soorten toiletblokjes. Lees hier welke blokje voor jouw wc geschikt is.

  • Geberit en Grohe reservoirs. De StarBlueDisc is speciaal gemaakt voor Geberit en Grohe toiletten. Je hebt hierbij de keuze uit een blauwe of groene variant. Beiden zijn 100% biologisch afbreekbaar en gaan gegarandeerd 180 spoelingen mee. Dit komt bij een gemiddeld huishouden neer op ongeveer 2,5 toiletblokjes per week. Het toiletblok werkt meteen wanneer je doorspoelt. Zo profiteer je direct van een hygiënisch toilet. Naast de StarBlueDisc zijn er ook Geberit toiletblokjes deze zijn uitsluitend voor het merk Geberit bestemd.
  • Ben reservoirs. De 100% biologisch afbreekbare blokjes van Ben Clean Blue zijn geschikt voor het Ben reservoir. De blokjes creëren een glad oppervlak waardoor resten zich minder goed kunnen hechten aan het porselein. Daarnaast wordt het toilet na elk bezoek ontkalkt en onder de toiletrand grondig gereinigd.
  • Wisa reservoirs. Het merk Frescoblue is geschikt voor onze Wisa reservoirs. Je kunt hierbij kiezen uit een blokje voor een traditioneel toilet, maar ook speciaal voor het urinoir. Beide varianten hebben een sterk reinigende kracht, zijn milieuvriendelijk en maken het schoonmaken van het toilet een stuk gemakkelijker.

Voordelig voor de portemonnee

Alle toiletblokjes in ons assortiment zijn voordelig in gebruik en gaan langer mee dan losse varianten die je in je closet plaatst. Daarnaast zijn navullingen ook voordeliger wat betreft de prijs. Dat zijn dus twee vliegen in één klap.

Bekijk ons assortiment

Jij wilt toch ook dat je toilet tussen de schoonmaakbeurten door fris en hygiënisch blijft? Bekijk daarom nu ons complete assortiment toiletblokjes in onze webshop en profiteer van de intense frisheid.