Marmerlook mozaïek

Met een marmerlook mozaïek tegel krijgt je wand of vloer een eigentijdse uitstraling. Iedere badkamer krijgt een unieke uitstraling dankzij de verschillende patronen van marmerlook mozaïek tegels. Ook zijn de tegels goed te combineren met andere tegels uit het assortiment van Saniweb. Bekijk daarom de marmerlook mozaïek tegels op deze pagina en laat je inspireren door de luxe en eigentijdse uitstraling van deze tegels.

18 producten
18 producten

Eigentijdse uitstraling met marmerlook mozaïek tegels

Elke mozaïek tegel met een marmerlook is uniek. Daardoor krijgt je ruimte een eigentijdse uitstraling. Door de neutrale kleuren en lichte patronen zijn de tegels goed te combineren met andere tegels. Voor een luxe effect kun je bijvoorbeeld één wand in de ruimte betegelen met deze mozaïek tegels of kies voor een leuk effect door een lijn op je wand te decoreren met deze tegel. Heb je een kleine badkamer? Kies dan voor een lichte kleur marmerlook mozaïek tegel, want daardoor lijkt je ruimte groter. Wat je ook kiest en hoe je de tegel ook legt; het is altijd uniek.

Een klassieke tint

Wat je ook betegelt met een marmerlook mozaïek tegel: de ruimte krijgt een mooie, klassieke uitstraling. Naast de eigentijdse uitstraling geeft deze tegel ook een klassieke draai aan je interieur. De mozaïek tegels lijken net van echt marmer. Hierdoor heb je wel de uitstraling van marmer, maar is het onderhoud van deze mozaïek tegels zoals bij elke andere tegel. Daarnaast gaan de tegels langer mee en kun je nog langer genieten van de wand of vloer in uw toilet en/of badkamer.

Bekijk de marmerlook mozaïek tegels

Wil je een klassieke en eigentijdse uitstraling geven aan je toilet en/of badkamer? Kies dan voor marmerlook mozaïek tegels van Saniweb en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.