Wastafelonderkast

Met een wastafelonderkast creëer je extra opbergruimte in je badkamer. Ideaal, want een wastafelonderkast wordt toch onder de wastafel geplaatst en neemt daardoor geen extra ruimte in beslag. Een wastafelonderkast bestaat vaak uit één of twee lades met of zonder uitsparingen voor de sifon. Daarnaast kun je ook kiezen uit diverse kleuren onderkasten. Zo zijn de houten wastafelonderkasten erg populair vanwege de warme uitstraling. Maar ook witte en zwarte onderkasten vallen erg in de smaak. Wat voor onderkast kies jij? Bekijk het ruime assortiment handige wastafelonderkasten in diverse stijlen van Saniweb.

Tip: Advies over wastafelonderkasten

6150 producten
6150 producten

Wastafelonderkast met lades

Wanneer je op zoek gaat naar opbergruimte voor je badkamer, zijn wastafelonderkasten met lades de meest populaire keuze. Ze vormen één geheel met de wastafel waardoor de loze ruimte onder de wastafel goed wordt benut. En door de brede, diepe lades heb je al je favoriete producten binnen handbereik. Je hebt keuze in het aantal lades en of je ze onder of naast elkaar wilt. Maak je vaak tegelijk gebruik van de badkamer? Dan zijn lades naast elkaar handig, zodat je ze afzonderlijk kunt openen. Wil je liever een legkast of kast met een deur? Ook dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres.

Diverse soorten wastafelonderkasten

Naast het aantal lades en de opstelling ervan, heb je ook een ruime keuze in de stijl, kleur en het materiaal. Zo kun je kiezen voor wastafelkasten in wit kunststof in bijvoorbeeld voor een strakke look. Wastafelonderkasten in hout geven je badkamer een warme uitstraling. Wanneer je voor hout kiest, heb je een ruime keuze in houtsoorten en tinten van lichtgrijs tot rood kersen. Voor een stoere uitstraling is een wastafelonderkast in zwart een aanrader. Wastafelonderkasten in neutraal wit passen bij vrijwel ieder badkamerinterieur.

Liever een compleet badkamermeubel?

Let wel goed op dat je een passende wastafel kiest voor je wastafelonderkast. Niet ieder model past namelijk. Om het voor jou makkelijker te maken, hebben we daarom complete wastafelmeubels samengesteld. Zo weet je zeker dat alles goed op elkaar past!

Hulp nodig bij het kiezen van een wastafelonderkast?

Bekijk ons complete assortiment wastafelonderkasten en bestel jouw favoriete model direct en eenvoudig in de webshop van Saniweb. Kun je hulp gebruiken bij je keuze? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij adviseren je graag om tot de beste keuze te komen.