Wastafelonderkast

Met een wastafelonderkast creëer je uitgebreide opbergruimte in je badkamer. Maak van de vaak loze ruimte onder de wastafel efficiënt gebruik met bijvoorbeeld een ladekast. Daarnaast krijgt de ruimte een strak uiterlijk, omdat je buizen en de sifon meteen netjes wegwerkt. Bekijk het ruime assortiment handige wastafelonderkasten in diverse stijlen en materialen van Saniweb.

Tip: Advies over wastafelonderkasten

7701 producten
7701 producten

Wastafelonderkasten met lades

Wanneer je op zoek gaat naar opbergruimte voor je badkamer zijn wastafelonderkasten met lades de meest populaire keuze. Ze vormen één geheel met de wastafel waardoor de loze ruimte onder de wastafel goed wordt benut. En door de brede, diepe lades heb je al je favoriete producten binnen handbereik. Je hebt keuze in het aantal lades en of je ze onder of naast elkaar wilt. Maak je vaak tegelijk gebruik van de badkamer? Dan zijn lades naast elkaar handig, zodat je ze afzonderlijk kunt openen. Wil je liever een legkast of kast met een deur? Ook dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres.

Diverse soorten wastafelonderkasten

Naast het aantal lades en de opstelling ervan, heb je ook een ruime keuze in de stijl, kleur en het materiaal. Zo kun je kiezen voor wastafelkasten in wit kunststof in bijvoorbeeld voor een strakke look. Wastafelonderkasten in hout geven je badkamer een warme uitstraling. Wanneer je voor hout kiest, heb je een ruime keuze in houtsoorten en tinten van lichtgrijs tot rood kersen. Voor een stoere uitstraling is een wastafelonderkast in zwart een aanrader. Wastafelonderkasten in neutraal wit passen bij vrijwel ieder badkamerinterieur.

Hulp nodig bij het kiezen van een wastafelonderkast?

Bekijk ons complete assortiment wastafelonderkasten en bestel jouw favoriete model direct en eenvoudig in de webshop van Saniweb. Kun je hulp gebruiken bij je keuze? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij adviseren je graag om tot de beste keuze te komen. Wil je de montage graag deskundig uit laten voeren? Maak dan een afspraak met een van onze ervaren monteurs.