Stopkraan afbouwdeel

Met het afbouwdeel van de stopkraan zorg je dat jouw kraan er strak en luxueus uitziet. Bovendien zorgt een ingebouwde kraan ervoor dat je minder hoeft schoon te maken. Ben jij op zoek naar een afbouwdeel van de stopkraan? Bekijk dan de producten in onze webshop.

229 producten
229 producten

Een strakke en luxueuze look met het stopkraan afbouwdeel

Met het afbouwdeel van de stopkraan zorg je ervoor dat de stopkraan voor het grootste deel in de muur verborgen zit. Dit zorgt voor een strakke en luxueuze uitstraling. Bovendien scheelt het schoonmaakwerk. Een stopkraan kun je combineren met een inbouwthermostaat onder de douche of gebruiken voor een los tappunt.

Uitgebreid en divers assortiment

Saniweb biedt verschillende stopkraan afbouwdelen. Zo zijn sommige stopkranen meer eenvoudig en bijvoorbeeld geschikt voor de wastafel in de toiletruimte of badkamer. Anderen stopkraan afbouwdelen zijn bedoeld voor de douche of het bad. Hierbij heb je bovendien ook nog de keuze tussen een afbouwdeel met één stopkraan of een afbouwdeel met twee stopkranen.

Verschillende stijlen stopkranen

De afbouwdelen van stopkranen zijn er in verschillende stijlen en diverse kleuren waardoor je gemakkelijk een afbouwdeel vindt dat bij de stijl van jouw badkamer past. Heb je bijvoorbeeld een klassieke badkamer? Ga dan voor de stopkraan met de traditionele draaigreep. Voor een moderne badkamer of toiletruimte zijn minimalistische grepen of grepen met strakke vormen en hoeken een mooie keuze. Naast kleuren als chroom en RVS kun je ook kiezen voor een zwarte of champagnekleurige stopkraan.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een afbouwdeel van de stopkraan? Bekijk dan ons assortiment in onze webshop en bestel direct het ideale stopkraan afbouwdeel voor jou. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.