De mooiste badmeubeldecoraties

De mooiste badmeubeldecoraties

Wanneer je net een nieuw badmeubel hebt gekocht, wil je deze uiteraard mooi aankleden en praktisch indelen zodat je snel al je badkamerartikelen kan terugvinden. Je kunt hierbij veel verschillende kanten op. Om je te inspireren, hebben wij een aantal badmeubeldecoraties voor jou op een rijtje gezet! Niet alleen leuk, maar ook super handig!

1. Handdoekhaakjes

Niets is vervelender dan rondslingerende handdoeken in jouw badkamer. Een simpele, maar praktische oplossing is het gebruik van handdoekhaakjes. Hierdoor hang je gemakkelijk en snel jouw handdoeken op en geniet je van een opgeruimde ruimte. Deze haakjes zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en vormen. Hierdoor laat je het perfect aansluiten op de rest van het interieur. Ook vind je diverse handige handdoekringen voor in deze ruimte.

+
+
ZACK Scala handdoekrek
+
ZACK Scala handdoekhaak

2. Zeepaccessoires

In de badkamer maak je vaak gebruik van zeep. Wanneer je kiest voor een luxe zeepdispenser zal het gebruik hiervan net wat aangenamer worden. Een zeepdispenser staat netter en mooier dan een plastic zeepflacon dat je telkens moet vervangen. De dispenser vul je eenvoudig bij met een vloeibare zeep naar jouw wens. Dankzij de zeepdispenser heb je altijd voldoende zeep bij de hand hebt om jouw handen snel en hygiënisch schoon te maken. Ook zorgt de zeepdispenser voor een luxe uitstraling in jouw badkamer.

+
Emco Loft zeepdispenser Chroom
+
Emco Loft glashouder Chroom
+
ZACK Tico zeepdoseerder

3. Ladeverdelers

Je kent het probleem vast wel. In de badkamer heb je altijd de neiging om producten in de lades en kastjes te leggen zodat deze uit het zicht zijn. Al snel vormen de lades en kastjes een rommelig opberghok voor al jouw badkamerartikelen. Gelukkig is daar een oplossing voor. Wanneer je de lades indeelt met ladeverdelers, zul je automatisch je spullen geordend opruimen. Met ladeverdelers creëer je een duidelijke verdeling. Je voorkomt hierdoor overvolle lades en raakt nooit meer iets kwijt. Ook zorgen ladeverdelers voor een strakke look. Hierdoor geniet je nog wat meer van jouw (opgeruimde) badkamer!

4. Opkomende trend: ronde spiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat is de mooiste spiegel van het land? Als we kijken naar de meest gekozen spiegels van dit jaar zijn dat duidelijk de ronde spiegels. Deze opkomende trend zien we voornamelijk terug in de badkamer. Ronde spiegels geven een speels effect aan de ruimte. Vaak wordt er gekozen voor een ronde spiegel met een opvallende rand. De kleur van deze rand sluit in dit geval vaak perfect aan op de rest van het interieur. Voornamelijk de spiegels met gouden en zwarte randen zijn momenteel erg populair! Ontdek hier alle ronde spiegels van Saniweb.

5. Gekleurde wastafelkranen

Gekleurde kranen zien we steeds vaker terug in sanitaire ruimtes. Voorheen had je alleen de keuze uit diverse chromen kranen. Tegenwoordig kies je uit talloze kleuren jouw gewenste kraan. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen de gekleurde wastafelkranen van Ben Lavion. Dankzij de diverse kleuren laat je de kraan volledig aansluiten op de rest van het interieur.

+
Ben Lavion draaibare wastafelkraan Gestructureerd Zwart
+
Grohe Essence New M-size Wastafelmenkraan Warm Sunset

Bekijk de producten en laat je inspireren!

Wil je nog meer inspiratie opdoen over de diverse badmeubeldecoraties? Neem een kijkje tussen de accessoires in de webshop van Saniweb. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de keuze. Bovendien profiteer je bij Saniweb van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en altijd een scherpe prijs!

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op