Douchegordijnstang

Wil jij graag een mooi douchegordijn voor je douche hangen, dan heb je een douchegordijnstang nodig. Je denkt er niet zo snel aan, maar zonder kun je dat douchegordijn wel op je buik schrijven, de stang voor het douchegordijn is namelijk van essentieel belang. Bij Saniweb hebben we een breed assortiment douchegordijnstangen in alle soorten en maten. Ben je op zoek naar andere douchegordijn onderdelen of complete douchegordijnen? Bekijk hier dan alle douchegordijnen.

29 producten
Pagina
 • Emco Douchegordijnset Chroom, 900Mm

  0 reviews
  Adviesprijs 357,- 222,75 Incl. BTW 38% Korting
  Leverbaar
 • Emco Douchegordijnset Chroom, 1000Mm

  0 reviews
  Adviesprijs 373,- 232,34 Incl. BTW 38% Korting
  Leverbaar
 • Emco Douchegordijnset Chroom, 1200Mm

  0 reviews
  Adviesprijs 403,- 251,30 Incl. BTW 38% Korting
  Leverbaar
 • Sealskin Stang Douchegordijnstang 70-115cm Aluminium Mat

  1 reviews
  Adviesprijs 13,- 11,95 Incl. BTW 8% Korting
  Leverbaar
 • Sealskin Seallux Douchegordijnstang 80-130cm Wit

  0 reviews
  Adviesprijs 17,- 15,26 Incl. BTW 10% Korting
  Leverbaar
29 producten
Pagina

Douchegordijnstangen

Je hebt net een prachtige nieuwe badkamer laten installeren: een nieuwe wastafel, wc en een mooie douchebak. Het enige dat nog ontbreekt is een mooi douchegordijn dat jouw douche netjes afschermt. En natuurlijk: een douchegordijnstang. Zonder stang kun je het gordijn immers niet ophangen. Saniweb biedt jou de keuze uit diverse badkamer gordijn stangen. De stangen zijn er in verschillende maten, kleuren en materialen. Daarnaast hebben wij zowel rechte als ronde douchegordijnstangen. Als jouw douchebak in een hoek is geplaatst, is het dus ook mogelijk om een douchegordijn om je gehele douche te plaatsen.

Bijbehorende producten douchegordijnstang

Met alleen een douchegordijnstang ben je nog niet klaar. Je hebt ook haakjes of ringetjes nodig om het gordijn aan op te hangen. Ook deze vind je bij Saniweb. Sommige stangen worden al geleverd met bijbehorende haakjes of ringetjes. Het is ook mogelijk om aparte haakjes of ringetjes aan te schaffen. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor de vorm die jij mooi vindt. Misschien wil jij graag dat de haakjes aansluiten op je strakke design, maar het is ook mogelijk te kiezen voor ringen met ronde vormen.