Toebehoren whirlpoolbad

Na een lange dag werken, een intensief uurtje sporten of een koude dag is niets zo lekker als even helemaal te ontspannen in een whirlpoolbad. Heerlijk tussen ontelbare warme bubbels! Een whirlpoolbad geeft je dan ook het idee even helemaal weg te zijn van de drukke wereld om je heen. Naast deze ontspannende functie, is een whirlpoolbad ook goed voor je gezondheid. De warmte en bubbels zorgen er namelijk voor dat je minder pijn hebt in je gewrichten, dat je bloedsomloop wordt gestimuleerd en dat je helemaal ontspant waardoor je vervolgens beter kan slapen. Genoeg redenen dus om een whirlpoolbad aan te schaffen!

36 producten
Pagina
36 producten
Pagina

Luchtjets of waterjets?

Whirlpoolbaden kunnen voorzien worden van twee soorten jets, namelijk luchtjets of waterjets. De luchtjets zitten aan de onderkant van het bad. Deze blazen luchtstralen naar boven waarvan de bubbels vervolgens zachtjes langs de huid gaan. Waterjets zitten daarentegen aan de zijkant van het whirlpoolbad. Deze blazen waterstralen die juist de huid stimuleren en masseren. Wil je graag van beiden stralen genieten? Dat kan! Kies dan een bad die is voorzien van zowel waterjets als luchtjets. Let er wel op dat waterjets meer onderhoud nodig hebben dan luchtjets.

Inbouw of vrijstaand?

Wanneer je een whirlpoolbad wilt aanschaffen, zul je ook een keus moeten maken tussen een inbouw of vrijstaand model. Een inbouwmodel wordt helemaal weggewerkt in je badkamer en gaat daardoor op in je badkamerstijl. Een vrijstaand model kan er echter weer heel luxe uitzien. Het is maar net wat jij fijn en mooi vindt en wat past in jouw badkamer.

Een wellness ruimte in je eigen huis

Met een whirlpoolbad geniet je in je eigen huis van een ware wellness ruimte. Zie jij dit ook helemaal voor je? Bekijk dan in onze webshop de verschillende whirlpoolbaden en kies er één uit die al jouw wensen vervult. Bij Saniweb profiteer je bovendien van de laagste prijs garantie en gratis bezorging.