Afvoerplug

Bij een wastafel of fontein is het handig als je een afvoerplug hebt waardoor leidingen vrij blijven van vuil en die tevens ervoor zorgt dat je de wastafel kunt afsluiten. Bij Saniweb vind je een compleet aanbod wastafelpluggen die je in de afvoer kunt plaatsen. Wil je zien welke afvoerplug past in jouw wastafel of fontein? Bekijk dan het diverse assortiment hier in de webshop.

231 producten
231 producten

De makkelijke en functionele afvoerplug

Een afvoerplug is wellicht iets dat je makkelijk vergeet bij de aanschaf van een wastafel, gootsteen of fontein maar waar je snel achter komt dat het een zeer functionele toevoeging is. Een afvoerplug helpt de leiding vrij te houden van vuil waardoor je verstoppingen voorkomt. Bovendien voorkomt een afsluitbare afvoerplug dat het water in je wastafel wegloopt. Of je nu je baby baddert in de wastafel of je kleding wilt laten weken met een handwas, het is altijd handig als je de wastafel kunt afsluiten.

Voor elk potje een deksel

Saniweb biedt diverse afvoerpluggen zoals simpele pluggen maar ook design afvoergarnituren met handige drukstop. Met één lichte druk open en sluit je de afvoer. Bij een deel van de pluggen bestaat de bovenkant uit een rooster waardoor het water kan weglopen, bij anderen loopt het water weg aan de zijkant van de plug. Zo heb je keuze uit een ruim assortiment waardoor je een afvoerplug kunt kiezen voor verschillend sanitair.

Een afvoerplug die past bij jouw badkamerstijl

Bij een mooie wastafel past natuurlijk een bijbehorende stijlvolle afvoerplug. In ons assortiment vind je afvoerpluggen in verschillende kleuren zoals champagne, platina en chroom maar ook zwart en wit. Daardoor kun je voor iedere stijl badkamer een bijbehorende plug vinden.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een functionele en stijlvolle afvoerplug? Bekijk dan het complete assortiment afvoerpluggen in de webshop en vind het ideale model voor jouw wastafel. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.