Meubelsifon

Ben je op zoek naar een meubelsifon voor in jouw badkamer? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Een meubelsifon zorgt ervoor dat al het water goed wegspoelt en jij geen last hebt van nare luchtjes uit het putje. De meubelsifons zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van meubelsifons? Lees dan verder of bekijk de producten direct in de webshop.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een meubelsifon?

Een sifon wordt ook wel zwanenhals of waterslot genoemd. De sifon dient als stankafsluiter, waardoor je nooit last hebt van nare luchtjes in de badkamer of het toilet. In de sifon wordt namelijk water vastgehouden waar deze nare luchtjes niet doorheen kunnen komen. Iedere wastafel of wasmeubel heeft een sifon nodig. Een meubelsifon gebruik je voor jouw badkamermeubel en dient dus als stankafsluiter voor in jouw badkamer.

Het assortiment meubelsifons

Ondanks dat je de meubelsifon vaak niet ziet, zijn er toch ontzettend veel verschillende maten, kleuren en vormen verkrijgbaar. Je kunt namelijk kiezen voor een normaal of ruimtebesparend model. Wanneer jij een klein badmeubel hebt, kun je hier natuurlijk geen grote sifon onder plaatsen. Daarom zijn er verschillende ruimtebesparende varianten, waardoor ook een klein badmeubel mogelijk is. Ook heb je de keuze uit vier verschillende sifon systemen: Een s-sifon, flessifon, p-sifon of bekersifon. Bij de badmeubels wordt vaak gekozen voor een s-sifon of p-sifon. Een bekersifon zien we daarentegen vaak terug onder het fonteintje in het toilet.

Bekijk de producten

Is een meubelsifon wat voor jou? Bekijk dan de producten in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je advies nodig bij het kiezen van de beste producten voor jouw badkamer? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.