Grohe Eurosmart

Grohe Eurosmart: kranen met een slim design, slimme technologieën en dit voor een slimme prijs. Het golvende design is wat de gehele collectie kranen van Eurosmart kenmerkt. De stijlvolle en elegante uitstraling van de keukenkranen en wastafelkranen passen perfect in hedendaagse interieurs. Met deze serie van Grohe kies je niet alleen voor schitterende designs, maar ook voor buitengewoon hoge kwaliteit. Een ware toevoeging aan je interieur!

27 producten
Pagina
 • Grohe Eurosmart Cosmopolitan E Wandkraan Met Menging Opbouwdeel 230 Mm

  0 reviews
  Adviesprijs 533,- 354,73 Incl. BTW 33% Korting
  Leverbaar
 • Grohe Eurosmart Wastafelmengkraan met Push Open 5x11,7x18,6 cm Chroom

  3 reviews
  Adviesprijs 132,- 65,86 Incl. BTW 50% Korting
  Leverbaar
 • Grohe Eurosmart Cosmopolitan T zelfsluitende douchekraan met menging Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 647,- 329,- Incl. BTW 49% Korting
  Leverbaar
27 producten
Pagina

Tijdloos en duurzaam

Door de nieuw ontwikkelde cartouche-technologie krijgen de Grohe Eurosmart kranen een zeer mooie en opvallende vorm. In combinatie met de slanke designs en de golvende vormgeving is deze serie kranen daarom een perfecte toevoeging aan alle tijdloze badkamers. Om te zorgen dat je jarenlang van de kranen kunt genieten, is het complete assortiment voorzien van hoogwaardige technologieën. Zo zorgt Grohe SilkMove® voor een soepele en precieze bediening en behouden de kranen dankzij de Grohe StarLight® technologie extra lang hun glans. De combinatie van kwaliteit en duurzame luxe maakt dat deze serie kranen voortdurend in ontwikkeling is. Je profiteert van schitterende badkamerkranen van buitengewoon hoge kwaliteit.

Grohe Eurosmart Cosmopolitan

De Grohe Eurosmart Cosmopolitan is een echte favoriet in de moderne badkamer en keuken. De vormgeving van deze Eurosmart lijn weerspiegelt de kernwaarden van het minimalisme. De chromen kranen zijn afgewerkt met de Grohe StarLight® technologie. Hierdoor blijven de kranen hun glans behouden. De kegelvormige overgang van het kraanhuis naar de greep zorgt voor een verfijnd design, zonder dat er iets van stevigheid af gaat.

Grohe Eurosmart keukenkranen

Bij Saniweb vind je een breed assortiment Grohe Eurosmart keukenkranen. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende designs en functionaliteiten. Zo vind je bij ons Grohe Eurosmart keukenkranen met verschillende soorten uitlopen. Hierbij moet je denken aan een keukenkraan met een hoge uitloop of juist een lage uitloop. Maar ook kun je kiezen uit t een strak, rechthoekig design of juist een verfijnd, rond design. Ook is er verschil in de bediening. Waarbij je bij sommige kranen met één greep het watervolume en temperatuur bepaalt, doe je dat bij sommige met twee grepen. Ten slotte is er nog verschil in overige functies, zo hebben sommige kranen een waterspaarstand functie. Hiermee bespaar je water, dit is goed voor het milieu en je portemonnee!

Diverse wastafelkranen

Net als bij de keukenkranen zijn er ook verschillende wastafelkranen van Grohe Eurosmart verkrijgbaar. De meeste wastafelmengkranen van Grohe hebben een lage, rechte uitloop. De Grohe Eurosmart wastafelkranen zijn bij ons ook te verkrijgen in een hogere uitloop. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je haren wassen onder de wastafelkraan of eenvoudig een emmer vullen. De verfijnde en tijdloze uitstraling van de verschillende wastafelkranen zorgt ervoor dat deze kranen in vrijwel iedere badkamerstijl passen.

Grohe Eurosmart mengkranen

De Grohe Eurosmart serie bevat diverse soorten mengkranen. Bij mengkranen meng je zelf het water tot de juiste temperatuur door middel van de greep. Deze keukenkranen zijn voorzien van een greep, waarmee je zelf de temperatuur en het watervolume regelt. Naast mengkranen voor in de keuken zijn er ook badmengkranen en douchemengkranen van de Eurosmart serie.

Grohe Eurosmart kraan kopen? Dat doe je bij Saniweb

Is een Grohe Eurosmart kraan iets voor jou? Bestel het dan snel en eenvoudig in onze webshop! Je profiteert daarbij van een scherpe prijs en je geniet van een snelle levering op een moment dat het jou uitkomt.