Grohe Regendouche
Filteren
loader
Bezig met laden...

Een Grohe regendouche zorgt voor een luxe en weldadige douche-ervaring. De heerlijke waterstraaltjes voelen aan als een zachte, warme regenbui. De stortdouches van Grohe zijn voorzien van de nieuwste technologieën, zodat jij milieubewust en comfortabel kan douchen onder een douchekop die is voorzien van eens strak en modern design. Benieuwd naar alle voordelen van een Grohe regendouche? We vertellen je er graag alles over!

83 producten
Pagina
Tweedekans Grohe Euphoria 260 regendoucheset met 6 straalsoorten Ø26cm 03236
star star star star star star star star star star 79 reviews
Adviesprijs 783,00
prijs 433,13
truck Morgen gratis bezorgd
Grohe Euphoria Smartcontrol Douchesysteem 310 Cube Duo Met Thermostaat Wit/Chroom
Grohe Euphoria Smartcontrol 310 Cube Duo regendoucheset Moonwhite
star star star star star star star star star star 192 reviews
Adviesprijs 1.908,00
prijs 1.335,60
clock Leverbaar
Grohe Euphoria Smartcontrol 310 Cube Duo regendoucheset Warm Sunset Geborsteld
star star star star star star star star star star 192 reviews
Adviesprijs 2.973,00
prijs 1.670,01
check-circle Op voorraad
Grohe QuickFix Get inbouw regendoucheset chroom
Adviesprijs 685,00
prijs 532,51
clock Leverbaar
Grohe Grohtherm Cube Doucheset Chroom
Grohe Grohtherm Cube Doucheset Chroom
star star star star star star star star star star 6 reviews
Adviesprijs 2.156,00
prijs 1.509,20
clock Leverbaar
Grohe Rainshower Smartactive 310 Douchesysteem Chroom
star star star star star star star star star star 1 reviews
Adviesprijs 1.750,00
prijs 1.225,00
clock Leverbaar
Grohe Euphoria Systeem 260 Regendoucheset met Badthermostaat Chroom
Adviesprijs 1.102,00
prijs 771,40
clock Leverbaar
Grohe Rainshower Smartcontrol Douchesysteem 360 Duo Chroom
Grohe Rainshower Smartcontrol Douchesysteem 360 Duo Chroom
Adviesprijs 2.587,00
prijs 1.810,90
clock Leverbaar
Grohe Euphoria XXL Regendouche systeem 210 met thermostaat Chroom
Tweedekans Grohe Euphoria 210 regendoucheset met 4 straalsoorten Ø21cm chroom 04297
star star star star star star star star star star 79 reviews
Adviesprijs 1.116,00
prijs 558,58
truck Morgen gratis bezorgd
Grohe Euphoria Smartcontrol 310 Cube Duo regendoucheset Cool Sunrise Geborsteld
star star star star star star star star star star 192 reviews
Adviesprijs 2.973,00
prijs 2.081,10
clock Leverbaar
Grohe Rainshower Smartactive 310 Douchesysteem met Badthermostaat Chroom
star star star star star star star star star star 1 reviews
Adviesprijs 1.655,00
prijs 1.158,50
clock Leverbaar
Grohe Rainshower Systeem SmartControl Mono Regendoucheset  Wit/Chroom
Grohe Rainshower Systeem SmartControl Mono Regendoucheset Wit/Chroom
Adviesprijs 2.343,00
prijs 1.640,10
clock Leverbaar
Grohe Tempesta 250 Cube Professional Doucheset Chroom
Adviesprijs 967,00
prijs 676,90
clock Leverbaar
Grohe Tempesta System 250 Professional Doucheset Chroom
Adviesprijs 967,00
prijs 676,90
clock Leverbaar
83 producten
Pagina

De nieuwste technologieën

De Grohe regendouches zijn voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor jouw douchebeurt nog aangenamer wordt. Dankzij de Grohe dreamspray wordt het water perfect over alle sproeigaatjes verdeeld. Grohe Turbostat voorkomt dat er plotseling een temperatuurverandering van het water plaatsvindt. Daardoor geniet jij altijd van dezelfde temperatuur, ongeacht de lengte van jouw douchebeurt. Douchen met een Grohe regendouche garandeert veiligheid, zeker met kleine kinderen in de buurt. Er zit namelijk een temperatuurbegrenzer op die verbranding door heet water voorkomt. Door Grohe Ecojoy stap jij onder een waterbesparende douche, terwijl het water niet inlevert op watervolume en comfort. Hiernaast geniet je met een Grohe doucheset van een hoge kwaliteit en nog veel meer innovatieve technologieën.

Waarom een regendouche van Grohe?

Naast alle innovatieve technologieën van de Grohe regendouche beschikt deze douche nog meer voordelen. Een Grohe regendouche voldoet bijvoorbeeld in elk badkamerinterieur. Of je nu houdt van strak en moderne of klassiek en elegant; het is allemaal mogelijk. Bovendien heb je bij Grohe keuze uit zowel inbouw- als opbouw regendouches. Kortom, wil je genieten van een heerlijke douche en wil je zeker weten dat je een variant vindt die in jouw badkamer past? Dan is een stortdouche van Grohe absoluut de juiste keuze.

Inbouw of opbouw?

Een inbouw en opbouw regendouche hebben beide voor- en nadelen. Een opbouw regendouche zit op de wand of aan het plafond gemonteerd. Deze is gemakkelijk te monteren en te demonteren, want je kunt er eenvoudig bij. De douchekraan is makkelijk te onderhouden of te vervangen, je zou kunnen zeggen dat een opbouw regendouche praktisch is. Een inbouw regendouche zit in de wand of het plafond gemonteerd. Het grote voordeel hieraan is dat het stijlvol is weggewerkt en het zorgt voor een strak design. Het nadeel van een grohe inbouw doucheset is dus weer dat het lastiger te monteren is en je er wat lastiger bij kunt bij eventuele problemen. Met een inbouw doucheset van Grohe creëer je echter wel een extra luxe uitstraling.

Ruime keuze regendouches

De Grohe regendouches zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en kleuren. Een Grohe regendoucheset bestaat uit een hoofddouche, een handdouche, een kraan een glijstang en een doucheslang. De meeste regendouches zijn uitgevoerd in de kleur chroom. Dit geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan iedere badkamer. Ben je helemaal weg van de huidige badkamertrends? Ga dan voor een regendouche in het zwart. Wanneer je voor een regendoucheset kiest, heb jij gelijk al jouw benodigdheden in een bijpassende kleur en stijl. Ook is er keuze uit diverse innovatieve technologieën. Houd je van gemak en luxe in de badkamer? Dan is de Grohe regendouche Smartcontrol wellicht iets voor jou. Deze variant onthoudt het watervolume voor de volgende douchebeurt. Andere populaire regendouches van Grohe zijn de Grohe Euphoria en Grohe Grohtherm. Deze regendouchesets passen in vrijwel iedere badkamerstijl en zijn van alle gemakken voorzien! Bovendien is bijna elke Grohe regendouche voorzien van een thermostaatkraan, waardoor jij van extra luxe en comfort bent voorzien.

Voor welke kleur ga jij?

Er zijn verschillende soorten en kleuren regendouches in het assortiment van Saniweb. Grohe heeft veel regendouches in een chromen uitvoering. Chroom zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling in jouw badkamer. Bovendien past een chromen regendouche in elke badkamerstijl en is deze kleur makkelijk te combineren met andere kleuren. Andere tijdloze, maar luxe variant zijn de RVS regendouches van Grohe. RVS geeft een luxe uitstraling aan jouw badkamer en past in iedere stijl. Wil jij liever iets moderner en meer trendy? Ga dan voor een Grohe regendouche in het zwart. Een zwarte regendouche is een echte eyecatcher in jouw badkamer en zorgt voor een moderne uitstraling. Liever een echt uniek exemplaar in jouw badkamer? Ga dan voor een Grohe regendouche in koper of voor een Grohe regendouche in goud. Dit zorgt voor een luxe, moderne en unieke uitstraling in jouw badkamer.

Grohe regendouche aanbieding

Wil jij profiteren van de scherpste prijzen van de Grohe regendouches? Houd dan onze aanbiedingen in de gaten! Er zijn regelmatig Grohe regendouches aanbiedingen. Bekijk hier het actueel overzicht van de acties.

Koop je Grohe regendouche bij Saniweb

Is een Grohe regendouche iets voor jou? Bekijk dan onze ruime collectie in de webshop. Wil jij liever nog wat advies of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze sanitair specialisten. Zij helpen je graag bij het kiezen van de juiste Grohe kraan! Ben jij op zoek naar een ander type douche of regendouche? Bekijk dan hier alle Grohe douches en regendouches. Daarnaast kun je wanneer je besteld zelf het aflevermoment kiezen, waardoor je thuis bent om jouw Grohe regendouche in ontvangst te nemen!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een Grohe regendouche?

Een Grohe regendouche bestaat uit een hoofddouche, een handdouche, vaak een thermostaatkraan, een glijstang en een doucheslang. Grohe heeft verschillende innovatieve functies, waardoor de regendouches optimaal werken.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een Grohe stortdouche?

Bij het aanschaffen van een Grohe regendouche moet je met een aantal zaken rekening houden. Bijvoorbeeld met de hartafstand, de afmetingen van de doucheruimte en of je een geschikt leidingnetwerk hebt. Regendouches zijn namelijk niet te installeren op opbouw leidingen.

Hoeveel liter water verbruikt een Grohe regendouche per minuut?

De meeste Grohe regendouches hebben een minimale doorstroming van 7 tot 10 liter per minuut.

Zijn er ook waterbesparende Grohe regendouches?

Er zijn verschillende waterbesparende Grohe regendouches in het assortiment. Dankzij de Grohe EcoJoy® technologie kan je tot wel 40% van het waterverbruik besparen.