Stopkraan

Een stopkraan voor het toilet, in de keuken en badkamer is erg praktisch voor wanneer er onderhoud nodig is. Draai de stopkraan dicht en het is niet meer nodig de hoofdkraan dicht te draaien. In de webshop van Saniweb vind je stopkranen die in de muur gedraaid kunnen worden en stopkranen voor op de leiding. Bekijk het assortiment hieronder.

54 producten
Pagina
54 producten
Pagina

Verschillende soorten stopkranen

In de webshop van Saniweb vind je voor elke functionaliteit een stopkraan. We hebben de verschillende soorten op een rij gezet:

  • Toilet. Een hoekstopkraan voor het toilet is erg handig wanneer er iets mis gaat met het reservoir. Kies voor een mooi design als de hoekstopkraan in het zicht wordt gemonteerd.
  • Wastafel. Steeds vaker kiest men voor een hoekstopkraan onder de wastafel. Deze komt goed van pas wanneer je de wastafel vervangt. Bekijk ook eens de hoekstopkranen met een vuilfilter om je kraan beter te beschermen.
  • Vaatwasser. Gelukkig gebeurt het niet vaak, maar wanneer de vaatwasser onderhoud nodig heeft of vervangen moet worden, is een stopkraan wel erg handig.
  • Wasmachine. Moet de wasmachine vervangen worden of ga je verhuizen? Met een stopkraan voor de wasmachine voorkom je een waterballet.
  • Tapkraan. Ben je op zoek naar een tapkraan? Ook tapkranen in verschillende designs vind je in de webshop van Saniweb.

Bediening stopkraan

Voordat je een stopkraan installeert, is het goed om te bekijken welke bediening praktisch is in jouw situatie. In de webshop van Saniweb zijn stopkranen verkrijgbaar die te bedienen zijn met een greep, een sleutel of een knop. Heb je hulp nodig bij je keuze? Stel je vraag aan onze sanitair experts via de chat.

Bekijk de producten

Voor een ruim assortiment en alle soorten stopkranen ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Je hebt keuze uit merken als Schell, Dornbracht en Grohe en keuze uit verschillende prijsklassen. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.