Mousseur

Een mousseur voegt lucht toe aan het water dat uit de kraan komt, waardoor het water zachter wordt. Bovendien gaat er minder water door de kraan dankzij de mousseur. Zonder dat je het merkt, bespaar je op deze manier water. Bekijk hieronder het assortiment in de webshop van Saniweb of scroll verder naar beneden om meer te lezen over de eigenschappen van mousseurs. Ben je op zoek naar andere toebehoren voor kranen? Bekijk hier dan alle toebehoren voor kranen.

53 producten
Pagina
 • Grohe Mousseur

  0 reviews
  Adviesprijs 39,- 27,66 Incl. BTW 29% Korting
  Leverbaar
 • Grohe Mousseur

  0 reviews
  Adviesprijs 47,- 33,47 Incl. BTW 29% Korting
  Leverbaar
 • Grohe Mousseur M28X1inch

  0 reviews
  Adviesprijs 23,- 16,13 Incl. BTW 30% Korting
  Leverbaar
 • Neoperl PCR doorstroombegrenzer 1/2 inch 8 ltr./min. Chroom

  0 reviews
  9,25 Incl. BTW
  Leverbaar
 • Neoperl Cascade SLC PCA waterbesparende straalregelaar m24 7 ltr./min. Chroom

  0 reviews
  10,- Incl. BTW
  Leverbaar
53 producten
Pagina

Hoe werkt een mousseur?

Een mousseur is een los onderdeel dat je aan de uitloop van de kraan kunt monteren. Afhankelijk van het type mousseur kun je een aantal liter water per minuut besparen bij het gebruik van de kraan. Het onderdeel zorgt ervoor dat er extra lucht wordt toegevoegd aan het water, zodat de waterstroom minder wordt. Hier merk je niks van, omdat de sterkte van de waterstraal niet afneemt, maar zorgt er wel voor dat je water, en daarbij ook kosten, bespaart. Bovendien zorgt de mousseur ervoor dat je een mooie waterstraal krijgt die niet spettert.

Welke soorten mousseurs kan ik bij Saniweb vinden?

In het assortiment van Saniweb vind je diverse soorten mousseurs. De modellen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met diverse eigenschappen. Ook het design van de mousseur verschilt per model. Daarnaast verschilt het aantal liters water dat je bespaart. Allereerst is het belangrijk om het juiste formaat voor jouw kraan te kiezen. De standaardformaten zijn m22 en m24 en deze passen dan ook op de meeste kranen. Daarnaast kenmerken de diverse modellen zich ook door het aantal liter water dat er per minuut door de kraan stroomt. Ook voor alle toebehoren kun je terecht bij Saniweb.

Mousseur kopen?

Ben jij op zoek naar een mousseur voor jouw douche? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Saniweb en kies het model dat bij jou en jouw badkamer past. Profiteer van de beste prijs en geniet van een snelle levering.