Top 5 badkamer frustraties én de oplossingen

Top 5 badkamer frustraties én de oplossingen

Je kent het vast wel. Je wilt je ‘s ochtends opfrissen in de badkamer en dan staat er iemand anders onder de douche. Vervolgens is de badkamer voor jou en zijn de spiegels beslagen en kun jij de eerste tien minuten geen gebruik maken van de spiegel. Om over het slechte licht en weinig opbergruimte in de badkamer nog maar te zwijgen... De badkamer is een plek waar iedereen wel eens frustraties ervaart. Gelukkig zijn deze frustraties met een aantal slimme oplossingen gemakkelijk weg te nemen. Benieuwd naar deze oplossingen? Lees dan snel verder!

1. Weinig opbergruimte

Weinig opbergruimte is de grootste frustratie in de badkamer. In deze, vaak wat beperkte, ruimte kan het lastig zijn om al jouw toiletartikelen op te bergen. Hierdoor slingeren de shampooflessen, föhns, haarborstels en scheermesjes vaak in het rond. Niets is fijner dan voldoende opbergruimte te hebben in de badkamer. Een slimme oplossing voor meer opbergruimte is het gebruik van nisjes Deze nisjes worden in of op de muur geplaatst, waardoor jij hier eenvoudig jouw flessen shampoo opbergt. Ook kun je kiezen voor eenvoudige planchetten waar je jouw flessen op plaatst. Hierdoor heb je in de kastjes net wat meer ruimte voor jouw overige toiletspullen.

+
Sealskin Brix opbergrek met handdoekhouder mat zwart
+
Looox Box in-opbouwnis 60 x 30 cm. Wit

2. Spiegel die beslaat

Niets is vervelender dan tien minuten wachten tot je de beslagen spiegel weer kunt gebruiken. Gelukkig is daar een eenvoudige oplossing voor. Er zijn namelijk diverse spiegels verkrijgbaar met een geïntegreerde spiegelverwarming. Hierdoor beslaat de spiegel nooit tijdens bijvoorbeeld een warme douchesessie. Ideaal wanneer bijvoorbeeld je partner onder de douche staat terwijl jij de spiegel nodig hebt.

+
Saqu Trend Ronde Spiegel met LED verlichting en verwarming Ø 60 cm
+
Thebalux Vertical Spiegel 50x3,6x100 cm 1xLED Rechts incl. Verwarming Zwart
+
Thebalux Vertical Spiegel 50x3,6x100 cm 1xLED Links incl. Verwarming Zwart

3. Stoten tegen een badmeubel

Ook het stoten tegen het badmeubel is een top 5 frustratie in de badkamer. Benieuwd naar het meest veilige meubel voor in de badkamer? Dat is de Saqu Slimline serie. Deze meubelserie heeft namelijk hele ondiepe ontwerpen, waar je je nauwelijks aan kunt stoten. Dit meubel is dan ook uitermate geschikt voor kleine ruimtes.

+
Thebalux Beat 2.0 Wastafelonderkast 100x40x50 cm Jackson Pine

4. Slecht of te weinig licht

Goed licht is erg belangrijk in de badkamer. Zeker wanneer je gebruik maakt van de spiegel is het noodzakelijk dat je goed licht hebt. Vaak is het licht in de badkamer verkeerd afgesteld waardoor je bij het gebruik van de spiegel rare schaduwen in je gezicht ziet. Dit probleem is eenvoudig op te lossen door te kiezen voor een spiegel met geïntegreerde verlichting. Het heldere licht schijnt hierbij van voren op je gezicht, waardoor je geen last hebt van schaduwen.

+
Looox Light Collection 2 badkamer hanglampen 25 en 40 cm mat wit
+
Looox Light Collection badkamer hanglamp led mat wit
+
Saqu Sumara Spiegelpaneel Met LED verlichting bovenzijde 100cm

5. Kalk, kalk, kalk!

De badkamer is een ruimte waar kalk snel en veel voorkomt. Gelukkig zijn er handige oplossingen waardoor jij kalkaanslag eenvoudig voorkomt. Lees bijvoorbeeld het onderhoudsadvies van Saniweb voor een hygiënische badkamer. Binnen een fractie van een seconde is jouw badkamer weer helemaal schoon en kalkvrij!

Bekijk de producten en laat je inspireren!

Neem een kijkje tussen de producten in de webshop van Saniweb. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de keuze. Bovendien profiteer je bij Saniweb van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en altijd een scherpe prijs!

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op