Spiegelverlichting

Spiegelverlichting

Goede verlichting rondom je spiegel kan het verschil maken wanneer jij je klaarmaakt voor je dag. Voldoende en goede spiegelverlichting zorgt er namelijk voor dat je er zeker van bent dat je make-up en/of haar goed zit en dat je de juiste kleur kleding aanhebt. Zo kun je met een gerust hart de deur uit. Saniweb heeft een breed assortiment spiegelverlichting, waardoor je altijd kunt kiezen voor het type verlichting dat past bij jouw badkamer.

Wat zijn de mogelijkheden?

Saniweb heeft spiegelverlichting in alle soorten en maten. De meest traditionele manier om een badkamerspiegel te verlichten is door een lamp boven de spiegel te plaatsen, oftewel losse spiegelverlichting. Deze externe verlichting wordt vaak op de spiegelkast gebouwd waardoor de verlichting van boven komt. Daarnaast kan je ook kiezen voor een spiegel met geïntegreerde verlichting. De verlichting zit dan in de zijkanten, bovenkant en/of onderkant van de spiegel. Hierdoor komt het licht uit de spiegel en heb je geen last van schaduwen. Als laatste heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een spiegel met LED strips. Deze vorm van verlichting is vooral sfeervol. De LED strips worden dan achter de spiegel(kast) geplaatst waardoor er sprake is van indirect licht langs de wanden. Het resultaat: een sfeervolle badkamer.

Waarom heb ik spiegelverlichting nodig?

Met spiegelverlichting wordt de badkamerspiegel op zo’n manier verlicht dat details duidelijk zichtbaar worden. Zo ben je er altijd zeker van dat je er goed en verzorgd uitziet voordat je de deur uitgaat. Daarnaast kan goede verlichting helpen om net het verschil tussen lastig te onderscheiden kleuren te zien, zoals donkerblauw en zwart. Bovendien kan spiegelverlichting sfeer toevoegen aan je badkamer.

Bekijk alle vormen van spiegelverlichting

Wil je verlichting toevoegen aan jouw spiegel? Bekijk dan het assortiment spiegelverlichting van Saniweb. In het uitgebreide assortiment vind je altijd de perfecte verlichting voor jouw badkamer. Wij hebben hieronder alvast een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op